Finca Monica, Rioja Tempranillo 2020

Finca Monicas Tempranillo er ren Rioja-nydelse. Her er der holdt meget igen med fadlagring, så du får en ren og præcis vin, som virkelig fremviser, hvad der gør Tempranillo-druen så elsket. Klar frisk frugt og en meget velafbalanceret smag, som sammen med en smule krydderier i baggrunden giver en fornemmelsen af en helstøbt vin. Der er vine der kræver meget af dig - der har brug for opmærksomhed og følelse - sådan en vi er Finca Monica Tempranillo ikke - det er tværtimod vin, som du - uden at tænke mere over det - bare hælder i glasset og kort tid efter bliver overrasket over at flasken snart er tom. Ren nydelse - ikke så meget bagtanke. Server ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Drik til lette, enkle tapasretter eller en god gang frikadeller.

89 kr

Andre kiggede også på

Finca Monica, Rioja Tempranillo 2020

Finca Monicas Tempranillo er ren Rioja-nydelse. Her er der holdt meget igen med fadlagring, så du får en ren og præcis vin, som virkelig fremviser, hvad der gør Tempranillo-druen så elsket. Klar frisk frugt og en meget velafbalanceret smag, som sammen med en smule krydderier i baggrunden giver en fornemmelsen af en helstøbt vin.Der er vine der kræver meget af dig - der har brug for opmærksomhed og følelse - sådan en vi er Finca Monica Tempranillo ikke - det er tværtimod vin, som du - uden at tænke mere over det - bare hælder i glasset og kort tid efter bliver overrasket over at flasken snart er tom. Ren nydelse - ikke så meget bagtanke.Server ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Drik til lette, enkle tapasretter eller en god gang frikadeller.

Bodegas Zuazo Gastón, Finca Costanillas Rioja 2019 (v/6stk)

Sofistikeret, krydret og med en elegant afslutning - Rioja er kendt for at levere nogle af de største rødvins-favoritter og Finca Costanilla Rioja fra Zuazo Gastón, er ingen undtagelse. Her får du klassisk Rioja med dyb frugt og frisk syre i elegant stil. I det lille vinområde Alavesa - i det nordlige Rioja - ligger mange af Riojas mere moderne vinhuse. Her produceres rødvin med stor respekt for traditionerne, men med masser af visioner for hvordan man løfter de klassiske vine til nye højder. Finca Costanilla er lavet på druer fra de første vinstokke som familien Zuazo Gastón plantede på deres parcel. Jorden her er præget af ler og kalk, hvilket giver optimale forhold for at dyrke Tempranillo, som også er den bærende drue i vinen - der fint suppleres med de lokale druer; Graciano og Viura. Vinens farve er kirsebærrød, næsten lilla - og duften domineret af blommer, valnød og sorte bær. Smagen er forventelig kraftfuld med silkeblød struktur og en elegant, lang afslutning. Nyd Finca Costanillas Rioja til grillet kød med masser af hvidløg og krydderurter - eller blot når du har stillet det helt store tapasbord frem.

Compañía de Vinos Heraclio, Rioja Heraclio Alfaro Finca Estarijo 2016 (v/6stk)

Tiden har taget toppen af tanninnerne og mundfornemmelsen, hvilket i dag giver en både blid og delikat vin, selvom der stadig er masser af frugt og friskhed til stede. Den mørke modne bærfrugt supporteres fint af lakrids og velintegrerede krydderier fra fadene på en sådan måde at man fornemmer Riojas DNA på en fin balsamisk note.