Emilio Moro, Ribera del Duero 2018 (v/6stk)

Behagelig blød brombær-bombe med fantastisk balance mellem sødme og syre. Fedmefuld, frugtmættet og cremet - ja faktisk så cremet at man nemt glemmer de snigende tanniner i afslutningen, der lover holdbarhed og harmoni til den næste håndfuld år. Til alle med hang til fylde og fart over feltet!En introvin fra Emilio Moro - Javist! - Men der er kælet for detaljen med 12 måneders fadlagring på både amerikansk og fransk eg. Perfekt til grillede lammekoteletter - med eller uden barbeque.

199,-179 kr

Andre kiggede også på

Ribera del Duero, Reserva 2018

Arzuaga Reserva 2018 åbner med intense, charmerende aromaer af brombær, hindbær, kirsebær, kaffe, krydderier, cedertræ og chokolade. Som vanligt folder den sig koncentreret ud i smagen, hvor den cremede, dybe frugt går hånd i hånd med en saftig syre, v

Ribera del Duero, Reserva, magnum 2015

Varvaglione Vigne & Vini, 12 e Mezzo Primitivo del Salento 2017 (v/6stk)

En frisk, dejlig og charmerende vin med smagsnoter af modne blommer, kirsebær, strejf af kakao og sød pibetobak. Meget mild og blid af fuldmodne tanniner og en lille restsødme, som løfter frugten og saftigheden.

Vina Pedrosa, Ribera del Duero, El Pedrosal 2019 (v/6stk)

100% Tinta del País (Tempranillo). 12 måneders lagring i 1-3 år gamle franske og amerikanske egetræsfade. Fornem kølig aroma med nuancer af saftige røde bær, solbær, trøffel, chokolade og kernemælk. På tungen forenes Tempranillos varme krydrede frugt med en fornem, fløjlsagtig tekstur og bløde tanniner i eftersmagen. Et sublimt og klassisk match til f.eks. grillet eller braiseret lam og oksekød.