Dutcher Crossing, Proprietor's Reserve Petite Sirah 2016

En tæt og koncentreret vin, der både har tyngde, fast struktur og en frisk snert i en lang, krydret smag. Masser af moden frugt med associationer til blåbærtærte, tørret kød, tjære og blomster. Den er til bredskuldret mad og har potentiale til at udvikle sig resten af årtiet. Petite Sirah er oprindeligt en krydsning af Syrah og den i dag ret ukendte Peloursin og hedder i Frankrig Durif efter sin skaber. Den har tykt skind, ret kraftige tanniner og lidt mere frugtsødme end Syrah. Druen findes i dag kun i større omfang i USA og Australien.

400 kr

Andre kiggede også på

Dutcher Crossing, Proprietor's Reserve Petite Sirah 2016

En tæt og koncentreret vin, der både har tyngde, fast struktur og en frisk snert i en lang, krydret smag. Masser af moden frugt med associationer til blåbærtærte, tørret kød, tjære og blomster. Den er til bredskuldret mad og har potentiale til at udvikle sig resten af årtiet.Petite Sirah er oprindeligt en krydsning af Syrah og den i dag ret ukendte Peloursin og hedder i Frankrig Durif efter sin skaber. Den har tykt skind, ret kraftige tanniner og lidt mere frugtsødme end Syrah. Druen findes i dag kun i større omfang i USA og Australien.

Dutcher Crossing, Chenoweth Pinot Noir 2016

Dutcher's top-pinot fra det vestlige Russian River, som er kendt for de mest kølige, Pinot Noir vine med virkelig klasse. Sammensat af fire forskellige Pinot-kloner med hver deres stærke sider. Meget kompleks med lyse kirsebær, solbær og blåbær fulgt af frisk mandel, svampe, jordtone og en anelse ristet eg. Faste men fine tanniner og læskende frisk finale. En vin, der udvikler sig yderligere med årene.

Dutcher Crossing, Winemakers' Cellar, Kupferschmid Red 2015

Dyb, fuldmoden næse med mørke kirsebær, blomme, hyben, læder, underskov og peberkant. Fast bygget i munden med kødfuld tyngde, og læskende syre hænger i eftersmagen. Moden nok til at de primære frugttoner nu smelter sammen til en overbevisende helhed.

Dutcher Crossing, Maple Vineyard, Zinfandel 2017

En magtfuld og yppig vin med modensødme, brombær, vanilje, peber, tone af jordbund og lidt tørrede blomster. Den er stor i smagen på en imponerende måde, der kræver godt modspil fra kraftige gryde- og grillretter, hvor også gerne grønsagerne grilles.