Duckhorn, Decoy Zinfandel 2021

Et skoleeksempel på klassisk Amerikansk Zinfandel. Druen som gjorde Napa Valley kendt med sit krydrede islæt af nelliker, hvid peber, vanille tilsat en sødmefuld blanding af moden frugt. Denne Sonoma County vin fremhæver en kombination af rød frugt og krydderi, som udtryk for Zinfandel.

299 kr

Andre kiggede også på

Duckhorn, Decoy Zinfandel 2021

Et skoleeksempel på klassisk Amerikansk Zinfandel. Druen som gjorde Napa Valley kendt med sit krydrede islæt af nelliker, hvid peber, vanille tilsat en sødmefuld blanding af moden frugt. Denne Sonoma County vin fremhæver en kombination af rød frugt og krydderi, som udtryk for Zinfandel. Hovedparten af frugten kom fra elite vinmarker i Dry Creek Valley, et område, alment anerkendt for at producere exceptionel high-end Zinfandel

Duckhorn, Decoy Merlot 2019

Denne Merlot er en frodig og indbydende vin med aroma af blomme, sorte kirsebær, Earl Grey te og subtile krydderi. Garvesyren er vel integreret, og smag af moden frugt, vanilje og sødme fra fadlagringen afslutter vinen flot.

Duckhorn, Decoy Pinot Noir 2021

Denne Pinot Noir søger at fremhæve dybden og alsidigheden af Sonoma County. Duft og smag af modne røde frugter, sandeltræ og krydderier i denne stilfulde og struktureret Pinot. Den vil være et fint match til grillet svinekød og fjerkræ.

Duckhorn, Decoy Ltd Napa Valley Cabernet Sauvignon 2019

Decoy Limited Cabernet Sauvignon er pakket med dyb og markant frugt, hvor chokolade, violer og peber danner baggrund for intens solbær og brombær, bløde tanniner og en svirp af syre i afslutningen vidner om velbalanceret rødvin. Her er druer fra store dele af Napa, herunder, Rutherford, Stagss Leap og St. Helena, og 10% Merlot tilfører lidt blød moden frugt til vinen. Det er saftig og poleret rødvin med masser af kraftig bund. Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til steak sandwich.