Domaine Gauffroy Marc & Fils, Aloxe-Corton 2017

Aloxe Corton ligger i den nordligste del af Cote de Beaune og dette bærer vinene herfra også tydeligt præg af. Gauffroys Aloxe Corton er forholdsvis mørk rubinrød i farven. Vinen byder primært på aromaer af røde bær som jordbær og hindbær og sekundært sorte bær. Aromaerne bliver tydligere jo ældre vinen bliver, samt tilføjelsen af læder, svesker, champignon m. m.

499 kr

Andre kiggede også på

Domaine Gauffroy Marc & Fils Bourgogne Aligote 2020

Bourgogne Aligoté er en vin fuld af friskhed som en forårsbrise. Med sin lyseguldfarve har den både blomster (akacie og majblomster) og frugtagtig (æble) aroma.Til smagen liver dens milde, letdrikkelige stil smagsløgene op med overtoner af hasselnødder i finishen.Kan nydes som aperitif eller til grillet fisk, østers eller endda gedeost.

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Aloxe-Corton 2017

Aloxe Corton ligger i den nordligste del af Cote de Beaune og dette bærer vinene herfra også tydeligt præg af. Gauffroys Aloxe Corton er forholdsvis mørk rubinrød i farven. Vinen byder primært på aromaer af røde bær som jordbær og hindbær og sekundært sorte bær. Aromaerne bliver tydligere jo ældre vinen bliver, samt tilføjelsen af læder, svesker, champignon m.m.

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Corton Grand Cru Blanc 2019

Gauffroys Corton Grand Cru Blanc kan være en smule lukket i ungdommen, men udvikler sig hurtig meget frugtig og eksotisk vin. Corton Grand Cru har med stor kompleksitet og mange forskellige aromaer og nuancer af pære, appelsinskal, citrus og samtidig de klassiske smørnoter fra fadet som klassisk stor Bourgogne. Sprød og kompleks i smagen med flot mineralitet og renhed. Stor vin, raffineret og på sigt utroligt velbalanceret

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Pommard 1er Cru Les Petits Epenots 2017

I Pommard laver man udelukkende rødvin, på trods af kommunen ligger Cote de Beaune der generelt er kendt for sine hvidvine. Pommard er kendt for sine maskuline vine med et højt indhold af garvesyre og betegnes som det maskuline modstykke til nabokommunen Volnay. Denne Premier Cru fra Gauffroy er ingen undtagelsen. En stor bouquet domineret af røde og mørke bær samt vildt-kød. Smagen er i sin ungdom domineret af tanniner der samtidig gør at vinen er særdeles lagringsværdi. Bliver blødere og meget behagelig med alderen. Kan serveres til diverse kødretter, evt et godt stykke oksekød eller vildt