Domaine de la Cendrillon, Essentielle Rouge 2016

Her får du en ægte Corbières-vin med et moderne touch. Vinen består af 65% Syrah og 35% Mourvedre fra udvalgte parceller. Farven er skinnende rubinrød. I næsen er vinen intens med friske, saftige aromaer af jordbær, hindbær, solbær og et hint af violer. I munden er vinen særdeles appetitlig med sin generøse frugt og bløde tanniner.

129 kr

Andre kiggede også på

Domaine Gerard Millet, Sancerre Rouge 2020

Pinot noir kommer i mange former, få farver og utallige stilarter. Nogle er ranke og slanke mens andre er vamsede og voluminøse. Denne pinot noir fra Sancerre er helt klassisk for sin stil. Rank, slank og sprød med noter af modne røde kirsebær, jordbær, lakrids og et lille fint mineralsk indslag det viser sig afslutningsvist. Vinen er lagret på stålfade og er derfor domineret af sin primærfrugt og friskhed. Server den gerne til lyst kød eller kraftige fiskeretter.

Domaine de Bila-Haut, Latour de France Occultum Lapidem 2017 (v/6stk)

En ganske varm og fyldig Roussillon, som lægger fra land med grafit, læder og viol inden modne mørke bær i form af kirsebær, brombær, blåbær og blommer kommer og blander sig og skaber noget der ligner en saftig fest i glasset.En meget velafbalanceret vin, som det er nemt at holde af, og som loyalt vil akkompagnere et utal af retter i det salte køkken.

Domaine de Ferrand, Cote du Rhone Vieilles Vignes 2018

Lækker og saftig Cotes du Rhone Produceret af en top-producent af Chateauneuf-du-Pape. Toner af røg, krydderier samt mørk tæt frugt præger vinen. Kraftig og tæt vin med toner af sød frugt.Druerne til denne vin kommer fra stokke der er plantet mellem 1933 og 1946.

Ambroise Cote-de-Nuits Villages Rouge 2019

Velbalanceret og intens rødvin, der leverer alle de nuancer man drømmer om fra Bourgogne. Her er en ekspressiv duft med noter af jordbær, kirsebær og læder. Smagen er medium fyldig med fokus på den rene saftige frugt, hvor jordbær står frem. Fadet er fint integreret og med vinen gode balance vil den passe godt til lyse kødretter.