Domaine de la Cendrillon, Cuvée No 1 2016

Det er en stor vin, slet ikke voldsom, men kompleks og lang. Dyb brilliant mørk. Næsen er kompleks med brombær, solbær, sort peber og lakrids, og med smækre balsamiske undertoner. Smagen oser af rigdom og afdæmpet power, pakket ind i forførende fløjl og med en forfriskende mentol og appetitlige krydderier og kaffe. Kompleksitet, finesse og exceptionel friskhed. Nyd!Opulent aromatics of coconut, raisin, liquorice and black fruit, palate of juniper, cassis, cherry, cinnamon, clove, elegant chocolate and sleek, sweet tannins.

349,-299 kr

Andre kiggede også på

Domaine Jean Guiton, Ladoix 1er Cru, La Corvée 2018

Dedikeret og ekstraordinær! De ord passer perfekt på Guillaume Guiton, som står i spidsen for Domaine Jean Guiton. Han overtog roret fra sin far, Jean (som startede domainet i 1973), i 2002 og har sidenhen, løftet niveauet, så både Jancis Robinson og Decanter har omtalt vinene. Guitons Ladiox 1er Cru er lys granat med lilla highlights i farven. Bouqueten er fuld af jordbær og kirsebærsyltetøj. Krydrede (nellike) noter mødes med kaffe og kakao.I smagen er denne vin rund, smidig, afrundet, fyldig, fløjlsagtig og struktureret med den helt rigtige mængde tanniner.

Cuvée de la première neige 2019

Bodegas Peñafiel, La Milla de Miros 2017

La Milla er Peñafiels mest eksklusive vin, hvor 100 år gamle vinstokke leverer druer til en eliksir-agtig vin som efter 4 hele år på fad er intens, tung og voldsom - men stadig livlig og med elegante noter af violer, kaffe og trøfler. Vinen var på vinanmelder James Sucklings liste over 100 bedste spanske vine i 2018. Vinstokkene er over 100 år gamle - og her får du den ultimative Ribera-oplevelse fra Peñafiel, som har taget spansk tempranillo til ekstremerne. Resultatet er en nærmest respektindgydende vin. Server ved 16-18°C i mellemstore rødvinsglas. Drik til kraftige kødretter med lam eller oksekød og masser af smag og dybde.

Domaine de la Cendrillon, Cuvée No 1 2016

Det er en stor vin, slet ikke voldsom, men kompleks og lang. Dyb brilliant mørk. Næsen er kompleks med brombær, solbær, sort peber og lakrids, og med smækre balsamiske undertoner. Smagen oser af rigdom og afdæmpet power, pakket ind i forførende fløjl og med en forfriskende mentol og appetitlige krydderier og kaffe. Kompleksitet, finesse og exceptionel friskhed. Nyd!Opulent aromatics of coconut, raisin, liquorice and black fruit, palate of juniper, cassis, cherry, cinnamon, clove, elegant chocolate and sleek, sweet tannins. 96 point Decanter