Domaine de Ferrand, Cote du Rhone Vieilles Vignes 2018

Lækker og saftig Cotes du Rhone Produceret af en top-producent af Chateauneuf-du-Pape. Toner af røg, krydderier samt mørk tæt frugt præger vinen. Kraftig og tæt vin med toner af sød frugt. Druerne til denne vin kommer fra stokke der er plantet mellem 1933 og 1946.

149 kr

Andre kiggede også på

Domaine de Pignan, Chateauneuf du Pape 2013

Châteauneuf-du-Pape, Vieilles Vignes 2019

Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes er her i årgang 2019 en dyb og struktureret udgave af en luksus-Châteauneuf.  Den mørkrøde farve efterfølges af en osende næse med sorte kirsebær, oliven, sydfranske urter og velhængt kød. I smagen er den på en gang

Domaine Guy Mousset, Les Garrigues, Cotes du Rhone Villages 2017

En Côtes du Rhône Villages på rigtigt højt niveau, den bliver lavet med et udvalg af de bedste druer fra gamle vinstokke i den varme Rhone-dal. Vinen har en fantastisk mørkerød farve, på ganen er den frugtrig, kraftig og lækker. Smuk lang finish. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik den til stegt kød og gryderetter med masser af timian og rosmarin.

DS Valréas Cotes du Rhone Village 2020

Bladt storslåede gamle egetræer og velduftende lavendelmarker ligger ejendommen hvorfra DC Côtes du Rhône Village Valreas laves. Huset råder over 100 ha hvoraf 40 ha er vinmarker, som langsomt men sikkert er ved at blive konverteret til økologisk dyrkning. Druerne til denne vin kommer fra vinstokke der er mellem 50 og 70 år gamle. Vinmarkerne ligger mod sydøst, hvorfor dagene er lange og lune med masser af sol. På paletten viser vinen noter af jordbær, kirsebær, læder og lakrids med fine tanniner og delikat afstemt syre.