Domaine Comte Armand, Auxey Duresses 1. Cru 2016

En flot kompakt Bourgogne med stor saftig duft af røde bær fra skoven. Kraftfuld stil for en Bourgogne med tæt tannin og stor dybde i frugten. Noterne er jordbær og rabarber som understreges af en sort flintet mineralitet. En fyldig Bourgogne med 10 års lagringspotentiale under omtimale betingelser. Druerne til denne 1. er Cru kommer fra marker med 1. cru klassifikation. Vinen er kombineret af druer fra let jordbund, er giver vinen finesse, samt fra tungere jordbund, hvilket giver mere kompleksitet og tyngde. Vinstokkene er mere end 40 år gamle og er plantet i den klassiske Cote de Beaune jordbund med en stor mængde kalk. Inden aftapning lagres vinen i 2 år på egetræsfade inden aftapning.

425 kr

Andre kiggede også på

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Pommard 1er Cru Les Petits Epenots 2019

I Pommard laver man udelukkende rødvin, på trods af kommunen ligger Cote de Beaune der generelt er kendt for sine hvidvine. Pommard er kendt for sine maskuline vine med et højt indhold af garvesyre og betegnes som det maskuline modstykke til nabokommunen Volnay. Denne Premier Cru fra Gauffroy er ingen undtagelsen. En stor bouquet domineret af røde og mørke bær samt vildt-kød. Smagen er i sin ungdom domineret af tanniner der samtidig gør at vinen er særdeles lagringsværdi. Bliver blødere og meget behagelig med alderen. Kan serveres til diverse kødretter, evt et godt stykke oksekød eller vildt

Pascal Prunier-Bonheur, Auxey Duresses 1er Cru, Climat du Val Rouge 2020

Climat du Val-marken ligger lige ved siden af Les Duresses, som har lagt navn til kommunen Auxey-Duresses - vi er altså på noget af det bedst jord i byen, på den stejle, sydvendte skråning med udsigt over byen og gennem dalen mod Meursault. Beliggenheden giver markant og velvoksen Pinot Noir med masser af elegant frugt. Vinen lagerer 18 måneder på fad - heraf 20% nye.

Domaine Comte Armand, Auxey Duresses 1. Cru 2016

En flot kompakt Bourgogne med stor saftig duft af røde bær fra skoven. Kraftfuld stil for en Bourgogne med tæt tannin og stor dybde i frugten. Noterne er jordbær og rabarber som understreges af en sort flintet mineralitet. En fyldig Bourgogne med 10 års lagringspotentiale under omtimale betingelser.Druerne til denne 1.er Cru kommer fra marker med 1. cru klassifikation. Vinen er kombineret af druer fra let jordbund, er giver vinen finesse, samt fra tungere jordbund, hvilket giver mere kompleksitet og tyngde. Vinstokkene er mere end 40 år gamle og er plantet i den klassiske Cote de Beaune jordbund med en stor mængde kalk. Inden aftapning lagres vinen i 2 år på egetræsfade inden aftapning.

Domaine Beau Mistral, Rasteau, Cru des Côtes du Rhône 2019

Topvinen Sélection Vieilles Vignes fremstilles af druer fra ejendommens ældste vinstokke. Vinen er sammensat af 60% Grenache, 30% Mourvèdre og 10% Syrah. Den nærmest blæksorte vin byder på en næse af bærfrugt, grafit og andre mineralske nuancer. Smagen er stor, maskulin og mættet til bristepunktet med solmodne solbær. En i alle henseender stor vin.Nyd denne flotte vin af rummelige glas i op til ti år fra høståret, gerne som ledsager til festmåltider med dyrevildt, oksekød, lam eller mørkt fjerkræ såsom andesteg.