Domaine Clavel, Les Garrigues Rouge Languedoc 2020

Karakteren af Sydfrankrig pakket ned i en flaske. Les Garrigues er duften af kalket jordbun, varme sorte vindruer, oliven og lavendel. Herlig åben duft med fokus på frisk rød frugt, der understreges af tørrede krydderurter og frisk peber. En kraftfuld rødvin i lækker balance. Druerne er dyrket økologisk ved middelhavet, hvor solen giver dybde og bløde tanniner. Nyd denne til en god burger, eller et grillet stykke oksekød. Les Garrigues er duften af det sydlige Frankrig, kalket jordbund, opvarmet af solen og frugt pakket ind i modne tanniner. 55 % Syrah, 25 % Carignan og 20 % Grenache noir. I vinmarken er der en helt naturlig tilgang til pasningen. Blomster og godt humør bliver vægtet højere end kemikalier her. De økologisk dyrkede druer høstes ved lavt udbytte og målet er at udtrykke områdets sande karakter. Vinfremstilling med fokus på naturens gang. Afstilkning, separat vinifikation for hver druetype, gæring med temperaturstyring og til sidst lagring i cementtanke i 14 måneder.

139 kr

Andre kiggede også på

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Pommard 1er Cru Les Petits Epenots 2019

I Pommard laver man udelukkende rødvin, på trods af kommunen ligger Cote de Beaune der generelt er kendt for sine hvidvine. Pommard er kendt for sine maskuline vine med et højt indhold af garvesyre og betegnes som det maskuline modstykke til nabokommunen Volnay. Denne Premier Cru fra Gauffroy er ingen undtagelsen. En stor bouquet domineret af røde og mørke bær samt vildt-kød. Smagen er i sin ungdom domineret af tanniner der samtidig gør at vinen er særdeles lagringsværdi. Bliver blødere og meget behagelig med alderen. Kan serveres til diverse kødretter, evt et godt stykke oksekød eller vildt

Domaine Ogereau, Les Tailles 2020

En rødvin på 100% Cabernet Franc, der udtrykker den blomstrende karakter fra druen. En frugtig, strukturet og frisk Cabernet Franc. I næsen blandes de røde frugter med fine blomsternoter af jasmin og rosenknopper. I munden opleves en stor renhed af røde bær med silkebløde og fine tanniner.

Domaine Roblin, Sancerre Rouge Origine 2020

Det skal ikke kun være hvidvin når solen brager ned. En let pinot noir gør sig godt på en varm sommerdag, hvis der skal rødvin i glasset. Og med lette pebertoner og frisk syre, er Roblins pinot noir en oplagt vin til lette sommerretter med kylling eller varmrøget laks, og en god vin til sommerfrokosten. Vinen lagrer i halvstore egetræsfade, som giver lidt bund og struktur til den friske bærfrugt. Server ved 12-14°C i store rødvinsglas. Drik til oste som Brie og Camembert eller grillet kylling.

Domaine Clavel, Bonne Pioche Rouge Pic Saint Loup 2018

Pic St Loup er den stejle klippe, der lægger navn til dette område. Vinen springer op af glasset med sort frugt, peber og animalske toner. En stor saftighed i smagen, hvor frugtsyren giver liv og glade dage. Smagsindtryk, hvor sorte kirsebær blander sig med søde krydderier og lakrids. En fyldig vin, der balancerer flot i mundhulen. Nyd denne flaske til et stykke lam eller okse fra grillen.Pic St Loup er navnet på et klippefremspring i Languedoc regionen. Dette er den første bjergkæde, som skyerne støder på når de kommer fra Middelhavet. Af samme grund er der her langt mere nedbør og et helt andet mikroklima end man oplever andre steder i Languedoc. Kombinationen her med varme dage og kølige nætter, samt den rigtige vandmængde giver stor modenhed i frugten. 65 % Syrah, 20 % Mourvedre og 15 % Grenache dyrkes efter biodynamiske forskrifter i marken, med ekstrem respekt for naturen. Der høstes med lavt udbytte og druerne afstiles inden gæring i cementtank. Efter en lang og kølig gæring lagres vinen på en kombination af 35 hl store træafde og 7 hl æggeformede cementtanke.