Cosimo Maria Masini, Toscana Rosso Sanforte 2018 (v/6stk)

En næsten kraftig men stadig forunderlig frisk rødvin. Frugtaromaerne er både røde og mørke bær med indslag af kirsebær og blåbær, og en dejlig blomstret karakter over hele udtrykket. Nærmest som en buket tørrede blomster. Koncentreret og dyb, men stadig imponerende luftig, blød og rund. Sanforte understreger den selvbevisthed og ro, hvormed huset frembringer deres vine. Selvom druen er ukendt for de allerfleste rammer de lige i hjertet af den toskanske tradition og vinstil.

452,-384,2 kr

Andre kiggede også på

Antinori, Villa Antinori Rosso Toscana IGT 2019

Villa Antinori er blandt husets signaturvine fremstillet første gang som Chianti Classico i 1928. I 2001 ændrede Piero Antinori vinens status til IGT for at kunne højne kvaliteten med druer som Cabernet, Merlot og Syrah, alle høstet på Antinori familiens ejendomme. Hver druesort vinificeres for sig, for at optimere ekstraheringen af frugt og tanniner, druesort for druesort. Den unge vin lagres 12 måneder på fade af fransk, ungarsk og amerikansk eg. Efter aftapningen lagrer Villa Antinori yderligere 8 måneder inden den frigives til salg.Villa Antinori byder på en intens og kompleks duft med noter af modne blommer, krydderier og tørret frugt. Smagen er koncentreret, smidig, og fløjlsagtig og munder ud i en utroligt appetitlig finish. Villa Antinori er superb til vildt, lam, fyldige antipasti eller kalv.

Ca'Orologio, Rosso del Veneto Relógio 2017 (v/6stk)

Ca'Orologio, Rosso del Veneto Relógio 2017 er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Poggione, Rosso di Toscana 2019

Entry-level vin fra Il Poggione. Frisk og frugtrig rødvin med intens duft af røde bær, søde krydderier og vanilje. Smagen er blød og med en behagelig frisk frugtsyre, der afslutter med en flot saftighed. Vinen er lagret på franske egetræsfade, hvilket bidrager med ekstra struktur.

Tenuta Santa Maria, Valpolicella Classico 2018 (v/6stk)

Vinen har haft en yderst langvarig vinifikation, hvilket afspejles i aromaen af friske kirsebær, jordbærsyltetøj, tørrede krydreurter, blomster og ristede nødder. På tungen fortsætter denne oplevelse i form af en stor silkeblød krop med en fast tanninstruktur, som står flot sammen med den sødmefulde og komplekse frugtsmag og den langstrakte, livlige afslutning.Vinen scorede i Juni 2021 92 point af James Suckling.