Coppola, Diamond Syrah 2018

Que Syrah-Shiraz! Hvorfor har druen egentlig to forskellige navne. Forklaringener enkel; navnet afhænger af hvor rødvinen er lavet. I Frankrig, hvor den er blevet dyrket i århundreder, bliver den kaldet Syrah. Da den blev importeret til Australien, valgte man at kalde den Shiraz som den persiske by. Derfor de to navne. Denne rødvin er lavet hverken i Frankrig eller Australien, men derimod i Californien, nærmere betegnet Paso Robles og Monterey. Områder der er kendte for varme dage og kølige nætter, ideelle betingelser for dyrkning af Shiraz med koncentration og dybde. Der er tilføjet en lille smule Petite Syrah for at give vinen yderligere farve, krop og tannin.

159 kr

Andre kiggede også på

Coppola, Diamond Syrah 2018

Que Syrah-Shiraz! Hvorfor har druen egentlig to forskellige navne. Forklaringener enkel; navnet afhænger af hvor rødvinen er lavet. I Frankrig, hvor den er blevet dyrket i århundreder, bliver den kaldet Syrah. Da den blev importeret til Australien, valgte man at kalde den Shiraz som den persiske by. Derfor de to navne. Denne rødvin er lavet hverken i Frankrig eller Australien, men derimod i Californien, nærmere betegnet Paso Robles og Monterey. Områder der er kendte for varme dage og kølige nætter, ideelle betingelser for dyrkning af Shiraz med koncentration og dybde. Der er tilføjet en lille smule Petite Syrah for at give vinen yderligere farve, krop og tannin. Saftige vilde bær, blomme, krydderi og sort peber præger smagen

Coppola, Diamond Claret 2018

Claret er et udtryk for en vin der er blandet som en Bordeaux. Duften giver typisk solbær, blommer og et krydret element fra Cabernet Franc druen. Smagen er fyldig og de modne tanniner smyger sig rundt i munden. Der vælter en god dosis mørk frugt, lakrids og tobak frem i smagen.

Coppola, Diamond Pinot Noir 2019 - 37,5 cl

Pinot Noir er en skrøbelig drue, der på denne mark modner perfekt og giver en flot åben stil i vinen. Duften er drevet af stor, moden frugtkarakter. Smagen er mediumfyldig og noterne udvikler sig fra fine røde frugter til dyb mørk frugt. En rigtig flot ledsager til lysere kødretter og milde oste.

Coppola, Diamond Merlot 2017

Målet med Coppola Merlot Diamond Collection var at skabe en rødvin med struktur og kompleksitet, men også samtidig bevare de bløde tanniner. Den bedste måde at løse denne opgave på er at bruge druer fra flere forskellige appellationer. Dette giver en Merlot med mange lag i smagen og en behagelig forførende textur. Druerne fra Napa giver fylde, sød frugt og intense aromaer af friske bær, mens druerne fra Sonoma County bidrager med sin naturlig syre hvilket giver rødvinen bedre balance og mere finesse. Vinen får sin koncentration fra Monterey county, på grund af regionens sandede jorde. En flot og mørkerød rødvin, med aromaer af kirsebær, blåbær og mørk chokolade. Smagen er præget af blomme, solbær og vanilje. Vinen har ligger 14 måneder på franske egetræsfade.