Coppola, Diamond Cabernet 2018

Flot åben Cabernet Sauvignon, der viser Californiens store muligheder med denne drue. Den lilla vin oser af solbær, kirsebær og tydeliglt krydret element fra fadlagringen. I munden opleves en dejlig kombination mellem frugtsyre, bløde tanniner og en stor frugtfylde. Perfekt sammen med oksekød. Cabernet Sauvignon druerne høstes fra marker i både nord- og sydcalifornien. De forskellige mikroklimaer tilfører vinen forskellige karakterer og resultatet er en kompleks Cabernet med stor dybde og personlighed. Mosten lagres i 11 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade.

189 kr

Andre kiggede også på

Coppola, Diamond Claret 2018

Claret er et udtryk for en vin der er blandet som en Bordeaux. Duften giver typisk solbær, blommer og et krydret element fra Cabernet Franc druen. Smagen er fyldig og de modne tanniner smyger sig rundt i munden. Der vælter en god dosis mørk frugt, lakrids og tobak frem i smagen.

Coppola, Diamond Pinot Noir 2019

Pinot Noir er en skrøbelig drue der på denne mark modner perfekt og give en flot åben stil i vinen. Duften er drevet af stor moden frugtkarakter. Smagen er mediumfyldig og noterne udvikler sig fra fine røde frugter til dyb mørk frugt. En rigtig flot ledsager til lysere kødretter og milde oste.Coppola høster deres Pinot Noir til Diamond Collection fra en vinmark øst for Santa Lucia Highlands. Her giver den kølige brise fra havet kølighed og dermed en længere vækstsæson, som er nødvendigt for at få koncentration i Pinot Noir druen. Vinen lagrer i kortere tid på franske egetræsfade, inden aftapning.“We truly aspire to the highest quality in all we do, and nothing is more important to these goals than what we do with our wine. Our winemaker, Corey Beck, is the magician presiding over the great Francis Ford Coppola wines in Sonoma County.” —Francis Ford Coppola

Coppola, Diamond Cabernet 2018

Flot åben Cabernet Sauvignon, der viser Californiens store muligheder med denne drue. Den lilla vin oser af solbær, kirsebær og tydeliglt krydret element fra fadlagringen. I munden opleves en dejlig kombination mellem frugtsyre, bløde tanniner og en stor frugtfylde. Perfekt sammen med oksekød.Cabernet Sauvignon druerne høstes fra marker i både nord- og sydcalifornien. De forskellige mikroklimaer tilfører vinen forskellige karakterer og resultatet er en kompleks Cabernet med stor dybde og personlighed. Mosten lagres i 11 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade.

Coppola, Diamond Collection, Red Blend 2018

Denne nye vin fra Coppola: Diamond Red Blend, er en unik sæt fantasien løs slags blanding. Inspireret af Scarlet O'Hara i Borte med blæsten, et mesterværk - en historie om håb, overlevelse og kærlighed, der transcenderer livets mest omtumlede begivenheder. Hendes rolle, i centrum af det hele, en kompliceret heltinde med en oprørsk personlighed, en kvinde, der efterlod et så varigt indtryk på publikum, at hun blev et amerikansk ikon. Ligesom sin navnebror, er Scarlet Label Red Blend kompleks, stormfuld og dragende. Den har alle de sofistikerede og forfinede træk af Scarlet O'Hara, men med en tilstedeværelse af rige, krydret nuancer og ærbarhed. Lavet af en blanding af Zinfandel, Syrah, Petite Sirah, Cabernet Sauvignon og Merlot. Dette er, hvad der gør Scarlet Label Diamond Red Blend klar til at være en anden klassiker, ligesom Scarlet, den er opkaldt efter.Fremstillet af druer fra top vinmarker i Napa, Sonoma, Lodi og El Dorado. Diamond Red Blend er en rig og varm vin, der samtidig er fløjlsblød. Aromaer af boysenbær, læder samt anis. Smagen leder hen i retning af kirsebær, blommer og eg.