Clos St. Jean, Combe des Fous 2018

Clos St. Jean, Combe des Fous er fremstillet på størstedelen Grenache tilsat lidt bla. Syrah og Cinsault. Vinen har i årgang 2016 scoret 98/100 point af Jeb Dunnuck. Combe des Fous er latin og betyder oversat tåbernes kløft en reference til parcellen i La Crau som i fortiden blev anset som værende for svær at dyrke vin på.

840 kr

Andre kiggede også på

Clos St. Jean, Deus Ex Maschina 2017

Clos St. Jean, Deus Ex Maschina er fremstillet på ca. 60% Grenache og 40% Mouvedre fra over 100 år gamle vinstokke. Vinen har i årgang 2016 scoret 100/100 point af Jeb Dunnuck.Deus ex Maschina er latin og betyder oversat guddommelig indgriben

Clos St. Jean, Chateauneuf-du-Pape, Sanctus Sanctorum, 2016 Magnum

Sanctus Sanctorum betyder oversat det allerhelligste.Dette er navnet på Clos St. Jeans prestigevin som udelukkende produceres i de bedste årgange. Vinen er stort set umulig at få fat i da der kun produceres få hundrede flasker på verdensplan af denne top Chateauneuf Du Pape. 100/100 Jeb Dunnuck99/100 Robert Parker

Clos St. Jean, Combe des Fous 2018

Clos St. Jean, Combe des Fous er fremstillet på størstedelen Grenache tilsat lidt bla. Syrah og Cinsault. Vinen har i årgang 2016 scoret 98/100 point af Jeb Dunnuck.Combe des Fous er latin og betyder oversat tåbernes kløft en reference til parcellen i La Crau som i fortiden blev anset som værende for svær at dyrke vin på.

Pascal Bouley Volnay Clos Des Chenes 1. Cru 2017

Hos Pascal Bouley er know-how og glæden ved vin gået i arv fra far til søn i fem generationer. Familiens dedikerede arbejde belønnes med priser til vinene og kundernes loyalitet. Huset har hjemme i Volnay - en lille by i hjertet af Cote d'Or - som er berømt for sine særligt fine og elegante vine, der ikke kan undgå at charmere.Næste generation, Pierrick Bouley, har studeret vin i Beaune og Dijon og arbejdet hos Felton Road i Central Otago, der hører til den New Zealandske Pinot Noir elite. Han har været hjemme på domænet siden 2009 og har fra 2014-16 gradvist overtaget hovedansvaret for vinifikationen fra sin far. Han blev Meilleur Jeune Vigneron i 2018. Domænet har siden 2009 været drevet efter det øko-lignende koncept lutte raisonnèe. Pierrick går videre ad den vej: mængden af svovl er yderligere reduceret, og der bruges kun naturlig gær.Bouleys parceller strækker sig fra Beaune og pommard til Volnay, Monthelie og Saint-Romain. Det er en smuk mosaik af terroirs, hvor vinbondens kundskab og arbejde med de unikke climats skaber den personlige vin. Vinmarkerne ligger gunstigt placeret i 220-300 meters højde med en optimal mængde af solskinstimer.