Clos Pachem, Pachem Grenache Priorat 2019

Pachems Grenache er hovedsageligt lavet af Grenache druer fra forskellige områder af Priorat, hvilket giver mulighed for at male et lærred med de forskellige områder og terroirer. Næsen er kendetegnet ved meget fine og elegante aromaer, hvor man kan finde en kombination af friske røde frugter, især af jordbær og kirsebær, og en mangfoldighed af aromatiske planter, såsom fennikel med et anisprægI ganen bevarer Pachem en god syre, der giver den en fantastisk retning, uden at miste sødme, frugt og kompleksitet. Dens fine, direkte og rene snit giver den en markant personlighed. Pachem er en let, men samtidig direkte vin, der passer perfekt til lyst kød og lettere kødretter. En fantastisk madvin men også helt ideel til terrassen.

249 kr

Andre kiggede også på

Clos Pachem, Licos Grenache Bianco Terra Alta 2020

Denne vin er lavet af 100% økologisk hvid Grenache fra Gandesa, DO Terra Alta, et land præget af ler-kalkstensjord, der er velegnet til fremstilling af hvidvine.Licos er en vin med alt potentialet fra hvid Grenache. Det er en vin, hvor aromaer af citrus, hvide og tropiske frugter blandes med noter af aromatiske urter og honning for at give Licos en kompleksitet af dufte. Den har en flydende, livlig og nervøs vin, silkeblød, men alligevel frisk, med god syre. Denne vin har en meget markant og behagelig fylde på ganen.Licos er en frisk og silkeblød vin, der passer perfekt til fisk og skaldyr, men også til grøntsagsretter og bløde oste.Da den er frisk og harmonisk, er den en ideel vin at drikke uden mad og blot dele i godt selskab!

Clos Pachem, Pachem Grenache Priorat 2019

Pachems Grenache er hovedsageligt lavet af Grenache druer fra forskellige områder af Priorat, hvilket giver mulighed for at male et lærred med de forskellige områder og terroirer.Næsen er kendetegnet ved meget fine og elegante aromaer, hvor man kan finde en kombination af friske røde frugter, især af jordbær og kirsebær, og en mangfoldighed af aromatiske planter, såsom fennikel med et anisprægI ganen bevarer Pachem en god syre, der giver den en fantastisk retning, uden at miste sødme, frugt og kompleksitet. Dens fine, direkte og rene snit giver den en markant personlighed.Pachem er en let, men samtidig direkte vin, der passer perfekt til lyst kød og lettere kødretter. En fantastisk madvin men også helt ideel til terrassen.

Marco Abella, Clos Abella 2016 Priorat DOQ

Biodynamisk top cuvee fra Marco Abella lavet på 70% Garignan og ca. 30% Garnatxa (Grenacha) med et tvist af Cab. Sauvignon og Syrah. Lagring på mellem 20 og 22 måneder på franske egetræsfade. Visse parceller i vinmarkerne er over 100 år gamle. I glasset får man en tætfarvet vin med massive nuancer i duften af bl.a. modne røde og sorte bær. Smagen er cremet og stor med noter af mørk chokolade, minraler og blåbær. Sublim vin med 92 point hos WE + guld medalje hos den Engelske fag-presse i juni 2016.

Clos Pachem, Camí de la Mina Grenache-Carignan Priorat 2019

Pachems Cami de la Mina er lavet på 50% Grenache og 50% Carignan. Vinen kommer fra mere end 40 år gamle vinstokke der vokser i Licorella jord i Gratallops og Sandsten i Torroja. Terroiret bidrager til mineralitet og dybde i vinenPå næsen finder man intenste noter af rød og sort frugt med en dominans af kirsebær. Carignan andelen i vinen bidrager til aromaer af violette blomster og aromatiske urter. Fadlagringen giver meget subtile vanille- og toast-noterI smagen har vinen en stor kompleksitet. Den er en salig og elegant vin med en stor bredde i smagen. På samme tid har vinen dog en god dybde på grund af den gode syreCamí de la Mina er en vedholdende vin, der passer perfekt til rødt kød og vildtkød, ledsaget af f.eks. sauterede svampe. Denne vin supplerer meget godt typiske catalanske retter som gryderetter, gryderetter og risretter.Vinen vil også være fremragende til at ledsage saltede og stærke oste såsom gedeost eller blåskimmelost