Chateau David Beaulieu, Bordeaux Supérieur 2019

Château David Beaulieu er en klassisk og blød Bordeaux, næsten lidt Saint-Émilion-agtig i stilen. Den er fyldig med bløde tanniner, god krop samt en flot elegance med fylde og kraft i eftersmagen. Slottet er beliggende tæt ved Fronsac på højre bred, og det har været i familien Duporges eje siden 1910. Vinen produceres på druer fra vinstokke, der har en gennemsnitsalder på omkring 35 år. Drueindholdet er overvejende Merlot (70%), der er en helt klassisk druesort for området. Endvidere er der anvendt 19% Cabernet Franc og 11% Cabernet Sauvignon. Serverings-TIPServeringstemperaturen bør være 16 – 18 grader. Vinen er et godt valg til mellemkraftige retter, gerne en gammeldags engelsk bøf med bløde løg og pandesovs eller til gode modne oste.

99 kr

Andre kiggede også på

Chateau Suau Cadillac, Côtes de Bordeaux 2015

Denne vin er en ægte fransk charmør. Kødfuld, frugtagtig og forfører med dens aromaer af røde frugter og sorte kirsebær i flot harmoni med svage fadtoner, men også med sin smukke struktur og sin friske og elegante finish. Det er en virkelig velproduceret vin.Château Suau, der er beliggende i Côtes de Bordeaux-Cadillac appellationen (tidligere benævnt 1. Côtes de Bordeaux) har omkring 65 hektar vinmarker. Vinstokkene står på en undergrund af grus og ler. Markernes specielle terroir er begunstiget af syd/syd-østvendte skråninger og plateauer.Produktionen på slottet er 100% økologisk, og foregår med den verdenskendte ønolog Michel Rolland i spidsen. Vinen er produceret på 70% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon samt10% Cabernet Franc.Under høsten foretages en omhyggelig sortering i kælderen og stilkene fjernes. Gæringen foregår i termoregulerede tanke af rustfrit stål. Efterfølgende lagres vinen i minimum 12 måneder på franske egetræsfade.Serverings-TIPServeringstemperaturen bør være 16 – 18 grader. Det er en rødvin, som virkelig viser sig fra sin bedste side, hvis den serveres til klassiske danske kødretter med kraft og saft, eller til modne kraftig oste.

Chateau David Beaulieu, Bordeaux Supérieur 2019

Château David Beaulieu er en klassisk og blød Bordeaux, næsten lidt Saint-Émilion-agtig i stilen.Den er fyldig med bløde tanniner, god krop samt en flot elegance med fylde og kraft i eftersmagen. Slottet er beliggende tæt ved Fronsac på højre bred, og det har været i familien Duporges eje siden 1910.Vinen produceres på druer fra vinstokke, der har en gennemsnitsalder på omkring 35 år. Drueindholdet er overvejende Merlot (70%), der er en helt klassisk druesort for området. Endvidere er der anvendt 19% Cabernet Franc og 11% Cabernet Sauvignon.Serverings-TIPServeringstemperaturen bør være 16 – 18 grader. Vinen er et godt valg til mellemkraftige retter, gerne en gammeldags engelsk bøf med bløde løg og pandesovs eller til gode modne oste.

Chateau Suau, Côtes de Bordeaux 2016

En dejlig og let drikkelig Bordeaux med en mørk rubinrød farve. Smagen er fyldig, kødfuld med noter af brombær og solbær. Vinen er rund og blød i munden med en frisk og vedholdende eftersmag.Château Suau, der er beliggende i Côtes de Bordeaux-Cadillac appellationen (tidligere benævnt 1. Côtes de Bordeaux) har omkring 65 hektar vinmarker. Vinstokkene står på en undergrund af grus og ler. Markernes specielle terroir er begunstiget af syd/syd-østvendte skråninger og plateauer.Produktionen på slottet er 100% økologisk, og foregår med den verdenskendte ønolog Michel Rolland i spidsen. Vinen er produceret på 85% Merlot og 15% Cabernet Sauvignon.Under høsten foretages en omhyggelig sortering i kælderen og stilkene fjernes. Gæringen foregår i termoregulerede tanke af rustfrit stål. Efterfølgende lagres vinen i 18 måneder inden den tappes på flaske.Serverings-TIPServeringstemperaturen bør være 16 – 18 grader. Vinen er velegnet til rødt oksekød, flæskesteg, kød fra grillen, gerne med ikke for kraftigt tilbehør. Det er også en perfekt rødvin at servere til hårde men ikke for kraftige oste.

Chateau La Croix du Duc, Bordeaux 2021

Château La Croix du Duc har tidligere været kåret som Testvinder i magasinet Penge & Privatøkonomi, og det er der god grund til. Der er vin for pengene her!Vinmarkerne ligger meget tæt på Saint-Émilion og de omliggende satellitkommuner. Selve hovedbygningen til slottet er beliggende i byen Lussac-Saint-Émilion, om end vinmarkerne er beliggende lige uden for denne appellation. Faktisk slutter slottets vinmarker lige netop, hvor appellationen Lussac-St-Émilion starter. Med denne fantastiske beliggenhed er det helt naturligt, at beplantningen overvejende er Merlot, som stortrives i den kølige ler, der udgør undergrunden i vinmarkerne. Slottet har imidlertid også en lille beplantning af Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc, der indgår i vinen. Disse to sorter udgør dog under 10% af høsten. Slottet har været i familien Chollets eje siden 1865. Serverings TIPSServeringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er et helt perfekt valg til et rødt oksekød, sammenkogte retter eller gode modne oste.