Chateau Branas, Grand Poujeaux, Moulis 2008

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

399 kr

Andre kiggede også på

Chateau Branas, Grand Poujeaux, Moulis 2008

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Chateau Coutet, Saint Emilion Grand Cru 2019

Efter en klassisk gæring på ståltanke med druernes egen gærkultur, foregår den malolaktiske gæring og modningen på store fade (35%), samt klassiske barriques af 225 l., både nye (20%) og brugte. Modningen kan variere fra årgang til årgang men varer normalt 14-18 måneder.Den økologiske Château Coutet er en meget klassisk St. Emilion, med en ret koncentreret duft og mørke toner. Med lidt iltning udvikler duften sig dog mod det mere frugtrig og delikat. Smagen virker allerede afrundet og frugtrig i vinens ungdom, med nuancer af tobak, modne bær og en smule tørt græs. Den viser en god mineralitet sidst i smagen, med flotte krydrede nuancer. Igen, udvikler vinen sig i smagen med iltningen i glasset og får mere velour og harmoni.Dens indtagende karakter gør vinen perfekt sammen med f.eks. kalvekød, and eller hvidskimmeloste. Nydes ved 18 grader og åbnes ca. 1/2 time før den skal drikkes.

Chateau La Rose Cotes Rol, Saint Emilion Grand Cru 2014

Ægte Bordeaux kup, købt på auktion. Chateau La Rose Cotes Rol fra 2014 er en Saint-Émilion Grand Cru, med base i merlot. Netop merlots store anpart i vinen, gør den til et klassisk og typiskt eksempel på, hvorfor vinene fra Saint-Émilion er mere tilgængelige i en ung alder. Merlots frugtprofil er blødere og knap så tanninrig som søsteren fra ventrebred, cabernet sauvignon, som kræver længere tids lagring, før den er klar til at blive drukket. Vinen er på nuværende tidpunkt smukt udviklet med komplekse noter af læder, stald og tobak som supplerer de fine frugtoner af brombær, solbær og blåbær på bedste vis. Vinen er lagret på både nye og gamle fade, hvilket bidrager til en smuk afrunding af tanninerne og en note af vanilje.

Chateau Louis Saint-Emilion Grand Cru 2011

Chateau Louis blev i 2006 købt af Thierry Brosse, en gastronom som bla. ejer en af Robert Parkers favorit restauranter i Paris, bistro L'Ami Louis. Slottet besidder 8 hektar vinmarker og vinificeringen varetages af stjernevinmageren Stéphane Derenoncourt.Full bodied and rich, the impressive and suprisingly dense and opulent 2011 Is a star of the vintage 93 point The Wineadvocate.