Cave de Fleurie, Morgon Bio 2020

Af de 10 byer som udgørCruerne i Beaujolais, er byen Morgon kendt for at levere de mørkeste vine og dem med mest power - men det er stadig umiskendelig Beaujolais med en saftig og behagelig stil, som er perfekt i en let afkølet udgave på en lun sommerdag. Men der er masser af muligheder i køkkenet, for det er rødvin, som sagtens kan klare rustikke, franske frokostretter eller grillet kalvekød. Server ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Drik til steak sandwich.

229 kr

Andre kiggede også på

Cave de Tain, Crozes-Hermitage Nobles Rives 2020

Dyb rød farve med lilla nuancer. intense og delikate aromaer af røde og sorte frugter, ledsaget af krydrede og delikate ristede nuancer. Smagen er med bemærkelsesværdig sødhed og berusende tanniner.

Cave de Fleurie, Beaujolais Blanc 2022

Det er Chardonnay i den frugtige og modne stil, du får hos Cave de Fleurie. Vinen er pakket med modne stenfrugter og gule æbler og det er en fyldig og læskende stil. Det er hverken overgjort eller kompliceret - bare velsmagende Chardonnay, som ikke vælter budgettet.Server ved 8-10°C i store hvidvinsglas. Drik til klassisk bagt laks med sauce hollandaise.

Cave de Fleurie, Morgon Bio 2020

Af de 10 byer som udgørCruerne i Beaujolais, er byen Morgon kendt for at levere de mørkeste vine og dem med mest power - men det er stadig umiskendelig Beaujolais med en saftig og behagelig stil, som er perfekt i en let afkølet udgave på en lun sommerdag. Men der er masser af muligheder i køkkenet, for det er rødvin, som sagtens kan klare rustikke, franske frokostretter eller grillet kalvekød.Server ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Drik til steak sandwich.

Cave de Tain, Hermitage Rouge Nobles Rives 2017

Kraftfulde aromaer af sorte frugter, ristet og krydrede noter. I sin ungdom er vinen umoden og rå, men med alderen bløder den op og bliver elegant og lækker. Hermitage står for noget af det største vin i det nordlige Rhone, og denne vin er ingen undtagelse. Vinene besidder et bemærkelsesværdig lagringspotentiale og de bør ikke drikkes unge. De røde vine er rige, har fuld krop og er rig på tannin - deraf lagringspotentialet. Som ung har vinene en duft af solbær, sort peber, tjære og modne mørke bær. Med alderen udvikler de en bouquet der kan minde om en Pauillac, med cedertræ og krydderier.