Cavallotto, Barolo Vignolo 2015

Flot top Barolo fra Cavallotto. Denne parcel kombinerer stor smagsintensitet og uhørt balance i både duft og smag. Her er klassiske noter af tørrede krydderurter, jordbær og træ. Smagen er stor med helt ren og elegant frugt. Krydderierne giver en god kompleksitet til vinen. En fremragende vin til intense kødretter og gamle oste. En ganske lille parcel i Castiglione Falletto, som er beplantet med Nebbiolo. Vinen herfra er en helt klassisk Barolo. Vinen ligger lang tid med skallerne for at udtrække intensitet. Efterfølgende lagres vinen i 4 – 5 år på store egetræsfade. En vin der i de bedste årgange får meget flotte anmeldelser.

999 kr

Andre kiggede også på

Cavallotto, Barolo Vignolo 2015

Flot top Barolo fra Cavallotto. Denne parcel kombinerer stor smagsintensitet og uhørt balance i både duft og smag. Her er klassiske noter af tørrede krydderurter, jordbær og træ. Smagen er stor med helt ren og elegant frugt. Krydderierne giver en god kompleksitet til vinen. En fremragende vin til intense kødretter og gamle oste.En ganske lille parcel i Castiglione Falletto, som er beplantet med Nebbiolo. Vinen herfra er en helt klassisk Barolo. Vinen ligger lang tid med skallerne for at udtrække intensitet. Efterfølgende lagres vinen i 4 – 5 år på store egetræsfade. En vin der i de bedste årgange får meget flotte anmeldelser.

Cavallotto, Barolo Bricco Boschis san Giuseppe 2016

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Cavallotto, Barolo Bricco Boschis 2017

Klassisk Barolo fra Cavallotto i Castiglione Falletto. Elegant i glasset med teglfarvet kant, hvilket skyldes den lange fadlagring og druens karakter. Åben duft med florale noter af roser og en voksende intensitet med friske, røde kirsebær. Smagen er intens med en kompleks palet af røde bær og sekundære læder aromaer.