Cavallotto, Barolo Bricco Boschis san Giuseppe 2016

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

1649 kr

Andre kiggede også på

Azelia, Barolo Bricco Fiasco 2016

Fra toppen af denne stejle og varme bakke i Castiglione Falletto blev den første Cru vinificeret separat. Historisk Cru produceret siden 1978.En unik værdi for familien. Fremragende harmoni og elegance: vinstokkenes alder, i gennemsnit 85 år, giver ubeskrivelige aspekter. Omsluttende og uendelige blomster og frugter.Bricco Fiasco viser perfekt Castiglione Fallettos strålende personlighed. Ekstremt parfumeret, blomsteragtig, med en kerne af rød frugt. Rig, varm og intenst frisk

Cavallotto, Barolo Bricco Boschis san Giuseppe 2016

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Pecchenino, Barolo San Giuseppe 2018

Fuldblods Barolo-armoaer med brombær, lakrids, mørke blommer og violer møder næsen. Selv om den er ung er smagen imødekommende med modne tanniner og god frugt, som er afbalanceret af Baroloens klassiske aromatiske cigarkasse-noter, i den lange eftersmag. Druerne til vinene kommer fra San Giuseppe, som er en lille samling huse og vinmarker lige øst for Monforte d'Alba, hvor Pecchenino blandt andet har vinstokke på Le Coste di Monforte-vinmarken. Lagrer 24 måneder på botti - store 2500-liters egetræsfade.Server vinen ved 16°C i dine største rødvinsglas. Hæld den på karaffel eller frem og tilbage i en kande nogle gange inden servering. Drik til en god, saftig bøf med masser af smag fra fedtmarmorering.

E Pira & Figli, Chiara Boschis, Barolo Via Nuova 2017

Mosconi-skråningen er hjertet af Conterni i Monforte d'Alba mod øst, som blev købt i 2009.0,8 ha. med vinstokke over 50 år bruges til denne vin. Jorden er mere leret her, og høstener senere end i Cannubi og Via Nuova. Marken leverer en robust, maskulin vin. Madenskal også have punch! Meget lagringsegnet.