Castello di Ama, Chianti Classico Gran Selezione San Lorenzo DOCG 2017

Storslået Gran Selezione hvor magtrigdom, elegance, dybde og struktur smelter sammen i større helhed. Uimodståelig bouquet, der byder på mangfoldige aromaer af knuste skovbær, sorte kirsebær og pibetobak, ledsaget af rosmarin, nellike og ny læder. I munden opleves vinen subtil, kraftfuld og fuld af energi. Velstrukturerede, men dog silkebløde tanniner, omfavnet af en klokkeklar syre. Kirsebær, mynte og umoden blomme, komplementeret af tobak, violer, vanilje og medicinske urter. En harmonisk, raffineret og længelevende eftersmag, der i sandhed vidner om San Lorenzo’s kæmpe udviklingspotentiale.

449,-399 kr

Andre kiggede også på

Begali Lorenzo, Valpolicella Classico Superiore Siora 2019

Vinen Siore - Classico Superiore er en Valpolicella Classico når den er bedst. Begali familien inkorporer deres Amarone knowhow ind i vinen.Vinen er lavet på let tørrede druer, hvor den gæres i ståltanke og derefter lagres i små træfade og får lov til at raffinere flasken før det sælges.Vinen har en meget fin frugtkarakter, hvor den er elegant vævet og blød på ganen med en lang eftersmag.

Terreno Chianti Classico Riserva DOCG 2016

Terreno Chianti Classico Riserva DOCG 2016 er en flot  rødvin lavet på den toscanske nationale drue Sangiovese samt toppet med 10% Cabernet Sauvignon . I denne vin indgår Terrenos bedste Sangiovese druer. Druerne vokser på terrasse inddelt

Castello Vicchiomaggio, Chianti Classico Guado Alto 2021

Castello Vicchiomaggio Guado Alto Chianti Classicoer et skoleeksempel på hvordan Chianti Classico bør og skal dufte og smage; røde bær, viol, sort te og timian.Slank, forfinet og sart frugt. Sure tranebær og saftig syre. Støvede taniner og let bitterhed. 10 måneder på store fade.Prøv den til Pici med oksemørbrad, svampe og timian

Tenuta di Arceno, Strada al Sasso Gran Selezione 2017

Strada al Sasso er Tenuta di Arceno's flagskibsvin. Den er mættet med lag på lag aromaer af mørk frugt, ristede kaffebønner og violer. I munden er vinen koncentreret med tørrede blommer, muskatnød, jord og våd skifer. Strukturen er tæt med et tydeligt præg af frisk syre og faste, men fine tanniner. Vinen kan drikkes i sin ungdom, men vinder ved lagring og smager fortræffeligt selv efter mindst 10 år efter høståret. Nyd vinen til kødretter med pasta, stegt kylling og manchego ost.