Cascina Amalia, Barolo Bussia 2017

Cascina Amalias Barolo Bussia er lavet af et udvalg af druer fra den prestigefyldte Fantini vinmark i Bussia-området. Fantini marken ligger i en højere højde end gennemsnittet indenfor samme cru og ligeledes med et karakteristisk terroir for vinmarkenFantini er i området Bussia med en sydvestlig eksponering og sidder i en gennemsnitlig højde på 450 m over havets overflade. Diano-sandstensjorden daterer sig tilbage til den tortonske æra og har en høj procentdel af sand. Cascina Amalias Barolo Bussia laves på håndhøstede druer. Efter knusning og afstilkning af druerne starter gæringen med daglig overpumpning indtil slutningen af ​​gæringen i cirka 20 dage. Efter at have samlet druemosten, gennemgår vinen malolaktisk gæring. Derefter lagres vinen i barriques i ca. 12 måneder og bagefter på franske egetræsfade i ca. 20 måneder mere.

449 kr

Andre kiggede også på

Cascina Ballarin, Barolo, I Tres Ciabot 2016

Barolo I tre Ciabot fremstår tæt og rubinrød i glasset. I duften finder man lidt rustikke nuancer først med toner af mørke roser og violer, men også nødder, læder og kaffe. I smagen finder man lidt af de samme karakterer, men også en smule marcipan og flotte krydderier. Det er en meget fyldig og sødmefuld rødvin med masser af kraft og med en lang, behagelig eftersmag. Det er en meget aristokratisk vin, godt afstemt og med et kæmpe potentiale. Vinen er særdeles velegnet til vildt eller oksekød eller prøv den, som italienerne ville gøre det, til parmesanost.

Cascina Amalia, Barbera d'Alba Superiore 2020

Cascina Amalias Barbera d'Alba Superiore fås ved at fadlagre et særligt udvalg af de bedste druer fra Sant'Anna vinmarkenSant Anna vinmarken har primært vestlig eksponering, og en gennemsnitlig højde 450 m over havets overflade, ler-kalkjordDruerne er udelukkende plukket i hånden og ligeledes særligt udvalgt. Efter maceration på skindet i 6-8 dage gennemgår vinen malolaktisk gæring. Vinen lagres på franske barriques i mindst 12 måneder og derefter i tilstrækkelig tid på flaske.

Pecchenino, Barolo Bussia 2017

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Cascina Amalia, Barolo Bussia 2016

Cascina Amalias Barolo Bussia er lavet af et udvalg af druer fra den prestigefyldte Fantini vinmark i Bussia-området. Fantini marken ligger i en højere højde end gennemsnittet indenfor samme cru og ligeledes med et karakteristisk terroir for vinmarkenFantini er i området Bussia med en sydvestlig eksponering og sidder i en gennemsnitlig højde på 450 m over havets overflade. Diano-sandstensjorden daterer sig tilbage til den tortonske æra og har en høj procentdel af sand.Cascina Amalias Barolo Bussia laves på håndhøstede druer. Efter knusning og afstilkning af druerne starter gæringen med daglig overpumpning indtil slutningen af ​​gæringen i cirka 20 dage. Efter at have samlet druemosten, gennemgår vinen malolaktisk gæring. Derefter lagres vinen i barriques i ca. 12 måneder og bagefter på franske egetræsfade i ca. 20 måneder mere. I slutningen af ​​denne proces aftappes den og efterlades til sidste lagring i flasken inden frigivelse