Cascina Amalia, Barolo Bussia 2016

Cascina Amalias Barolo Bussia er lavet af et udvalg af druer fra den prestigefyldte Fantini vinmark i Bussia-området. Fantini marken ligger i en højere højde end gennemsnittet indenfor samme cru og ligeledes med et karakteristisk terroir for vinmarkenFantini er i området Bussia med en sydvestlig eksponering og sidder i en gennemsnitlig højde på 450 m over havets overflade. Diano-sandstensjorden daterer sig tilbage til den tortonske æra og har en høj procentdel af sand. Cascina Amalias Barolo Bussia laves på håndhøstede druer. Efter knusning og afstilkning af druerne starter gæringen med daglig overpumpning indtil slutningen af ​​gæringen i cirka 20 dage. Efter at have samlet druemosten, gennemgår vinen malolaktisk gæring. Derefter lagres vinen i barriques i ca. 12 måneder og bagefter på franske egetræsfade i ca. 20 måneder mere.

449 kr

Andre kiggede også på

Cascina Amalia, Barolo Bussia 2016

Cascina Amalias Barolo Bussia er lavet af et udvalg af druer fra den prestigefyldte Fantini vinmark i Bussia-området. Fantini marken ligger i en højere højde end gennemsnittet indenfor samme cru og ligeledes med et karakteristisk terroir for vinmarkenFantini er i området Bussia med en sydvestlig eksponering og sidder i en gennemsnitlig højde på 450 m over havets overflade. Diano-sandstensjorden daterer sig tilbage til den tortonske æra og har en høj procentdel af sand.Cascina Amalias Barolo Bussia laves på håndhøstede druer. Efter knusning og afstilkning af druerne starter gæringen med daglig overpumpning indtil slutningen af ​​gæringen i cirka 20 dage. Efter at have samlet druemosten, gennemgår vinen malolaktisk gæring. Derefter lagres vinen i barriques i ca. 12 måneder og bagefter på franske egetræsfade i ca. 20 måneder mere. I slutningen af ​​denne proces aftappes den og efterlades til sidste lagring i flasken inden frigivelse

Attilio Ghisolfi, Barolo Bussia 2016 (v/6stk)

Som allerede antydet lidt til den mørke side og det ses allerede nær vinen skænkes. Herefter nærmest charmerende i næsen med masser af hindbær, hyldebær mynte og rose, som fint finder sammen med de karakteristiske noter af lakrids, læder, tjære og tobak. Bredskuldret og vedvarende med en fin balance mellem tannin og forfriskende syre.

Cascina Amalia, Barolo Le Coste di Monforte 2018

Dette er den første Barolo cru fra Cascina Amalia, produceret med et udvalg af druer fra den prestigefyldte Le Coste vinmark i Monforte d'Alba.Le Coste i Monforte d'Alba har øst/sydøst eksponering, gennemsnitlig højde på 400m over havets overflade på de sidste bakker i Barolo før Serralunga.Cascina Amalias Barolo Le Coste di Monforte laves på håndhøstede druer. Efter knusning og afstilkning af druerne starter gæringen med daglig overpumpning indtil slutningen af gæringen i cirka 20 dage. Efter at have samlet mosten, gennemgår vinen malolaktisk gæring. Derefter lagres vinen i barriques i ca. 12 måneder og bagefter på franske egetræsfade i ca. 20 måneder mere. I slutningen af denne proces aftappes den og efterlades til lagring i flasken før frigivelse.

Cascina Amalia, Barolo Bussia 2018

Cascina Amalias Barolo Bussia er lavet af et udvalg af druer fra den prestigefyldte Fantini vinmark i Bussia-området. Fantini marken ligger i en højere højde end gennemsnittet indenfor samme cru og ligeledes med et karakteristisk terroir for vinmarkenFantini er i området Bussia med en sydvestlig eksponering og sidder i en gennemsnitlig højde på 450 m over havets overflade. Diano-sandstensjorden daterer sig tilbage til den tortonske æra og har en høj procentdel af sand.Cascina Amalias Barolo Bussia laves på håndhøstede druer. Efter knusning og afstilkning af druerne starter gæringen med daglig overpumpning indtil slutningen af ​​gæringen i cirka 20 dage. Efter at have samlet druemosten, gennemgår vinen malolaktisk gæring. Derefter lagres vinen i barriques i ca. 12 måneder og bagefter på franske egetræsfade i ca. 20 måneder mere. I slutningen af ​​denne proces aftappes den og efterlades til sidste lagring i flasken inden frigivelse