Casa Reale 5, Salento Negroamaro IGT 2020

Modsat sin anden syditalienske makker, primitivo, er negroamaro fuld af struktur og power. Her er der smæk for skillingen! Mørke frugter og lakrids markerer sig soleklart på paletten, mens en rank tanninstruktur pakker den fuldfede frugt ind.

129 kr

Andre kiggede også på

Schola Sarmenti, Roccamora Salento Negroamaro Magnum 2019

Roccamore er alt hvad du elsker ved syditaliensk vin med masser af krydderi-, læder- og tobaksnoter og en udtalt frugtig finish.En kraftig vin, der vil pirre din smag med sin fløjlsbløde struktur, blødgjort af et let tanninbid, og en dejlig let bitter eftersmag.

Casa Reale 3, Salento Primitivo IGT 2021

Fuld fart på frugten og fylden i denne primitivo! Full body med silkebløde tanniner og den velkendte sødme. Paletten viser noter af bærsymfoni, hvor de mørke bær spiller førsteviolin. Mættet af frugt og en cremet mundfølelse, gør at vinen egner sig særdeles godt til både sofahygge og mad.

Casa Reale 5, Salento Negroamaro IGT 2020

Modsat sin anden syditalienske makker, primitivo, er negroamaro fuld af struktur og power. Her er der smæk for skillingen! Mørke frugter og lakrids markerer sig soleklart på paletten, mens en rank tanninstruktur pakker den fuldfede frugt ind. Server til røde bøffer!

Castello dei Conti, Isole Pazze, Salento Negroamaro 2020

Tit er vinen fra Syditalien rene frugtbomber uden så meget struktur - men Negroamaro er anderledes. Her er mere mørk frugt, tannin og dybde, som gør den virkelig velegnet til kraftige madretter - og ikke kun som hyggevin. Men den italienske herkomst fornægter sig ikke - det er vin med masser af frugt og fylde. Den varme sommersol over Syditalien giver nemlig fyldige og modne vindruer, som leverer fyldig og frugtig rødvin. Og det gælder i særdeleshed for Isole Pazze Negroamaro fra Castello dei Conti. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til grillet oksekød, moden ost eller et veldækket tapasbord.