Campo Alto, Rioja Joven 2017

Saftig og blød Rioja i den frugtige og moderne stil. Flot rubinrød i glasset, med violette reflekser. Intens og åben duft, med noter af kirsebær, solbær og lakrids. I munden opleves vinen mellemfyldig, med finkornet tanninstruktur og balanceret frugtsyre. Smagen følger næsen flot, med noter af kirsebær og blomme, suppleret af ristede toner fra fadlagringen. En sublim hverdagsvin, der omfavner alt fra frikadeller til moussaka. Vinen er lavet på 100% Tempranillo og druematerialet kommer fra udvalgte plots i underområdet Rioja Alta. Alle druer håndhøstes fra de 25-30 år gamle vinstokke. Fermenteringen foregår ved en temperatur på 22-24 grader, hvorefter vinen lagrer i en kortere periode på egetræsfade.

89 kr

Andre kiggede også på

Campo Alto, Rioja Reserva 2015

Et smukt eksempel på en klassisk Rioja. Vinen er lagret 2 år på en kombination af amerikanske og franske fade. Duft- og smagsnoter går i retning af modne jordbær, lidt røde blommer og en let krydret afslutning. Nyd denne vin til et godt stykke kød.

Campo Alto, Rioja Joven 2017

Saftig og blød Rioja i den frugtige og moderne stil. Flot rubinrød i glasset, med violette reflekser. Intens og åben duft, med noter af kirsebær, solbær og lakrids. I munden opleves vinen mellemfyldig, med finkornet tanninstruktur og balanceret frugtsyre. Smagen følger næsen flot, med noter af kirsebær og blomme, suppleret af ristede toner fra fadlagringen. En sublim hverdagsvin, der omfavner alt fra frikadeller til moussaka.Vinen er lavet på 100% Tempranillo og druematerialet kommer fra udvalgte plots i underområdet Rioja Alta. Alle druer håndhøstes fra de 25-30 år gamle vinstokke. Fermenteringen foregår ved en temperatur på 22-24 grader, hvorefter vinen lagrer i en kortere periode på egetræsfade.

Campo Alto, Rioja Crianza 2016

Super flot rød og funklende vine, hvor duften byder på rene røde kirsebær og lidt søde noter fra fadlagringen. Vinen har en medium fylde med fine modne tanniner, der giver en god saftig afslutning. En vin, der passer godt til retter med svinekød.En vin, som er fremstillet på ren tempranillo, der kommer fra vingårdens egne marker beliggende i op til 700 meters højde. Vinmarken har gruset jordbund og vinstokkene er 25 år gamle i snit. Høsten foregår i hånden, hvorefter vinen gæres ved lav temperatur inden den lagrer i 12 måneder på amerikanske egetræsfade.