Campinovi Rosso di montalcino 2020 (v/6stk)

Hvor de store Brunello-vine er lavet til at blive gemt i mange år er Rosso fra den toscanske landsby en anden sag. Med 12 måneders fadlagring og 3 måneder på flaske er vinen ved frigivelsen en perfekt kombination af Sangioveses røde, intense kirsebærfrugt og tørrede krydderurter samt et underspillet lag af fadkrydderier. Campinovi lagerer på store, 2 år gamle fade som bevarer frugt, syre og tannin i flot balance. Det er rødvin, der er som skabt til familiefester med toscansk tilsnit, så åbn en flaske, når I er samlet om langbordet til bolognese eller pizza. 2020 var en virkelig komplet årgang hvor sommeren og efteråret artede sig nærmest perfekt.

179,-109 kr

Andre kiggede også på

Canalicchio di Sopra, Brunello di Montalcino 2016

Canalicchio di Sopra's Brunello er produceret af vinmarker, der alle er over 10 år gamle og repræsenterer essensen af ​​producentens terroirkoncept: et udtryk af elegance, dybde og friskhed fra Sangiovese. Vinen er i stand til at forene sin balsamiske kvalitet fra nordsiden af ​​Montalcino med overdådighed.

Varvaglione Vigne & Vini, Primitivo di Puglia Moi 2020 (v/6stk)

Vinen åbner med en dejlig ligefrem duft med associationer til saftige blommer, brombær, figen, lakrids og forskellige kandiserede frugter. Derpå mellemfyldig, mild og aromatisk i munden. Nærmest fri for tanniner, men til gengæld med så meget frisk frugt, at den lille restsødme kun fornemmes.

Lazzoretti, Rosso di Montalcino DOC, 2016

Fornacina, Brunello di Montalcino 2016

En superårgang fra Fornacina, hvor du virkelig får value for money.En klassisk Brunello, der udelukkende produceres på Brunello (Sangiovese) - med en fadlagring på 36 måneder, og yderligere en flaskelagring på endnu 12 måneder, inden vinen forlader kælderen.Farven er rubinrød. Duften er intens med moden lækker frugt og krydrede undertoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.Serverings TIPSServeringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er meget velegnet til kraftige kødretter, eksempelvis andesteg. Vinen er også velegnet til gode og modne oste.