Brunello di Montalcino, Bramante Riserva 2016

Vinen står med en dragende rubinrød, let transparent farve og en højaromatisk næse med modne kirsebær, violer, tobak, skovbund og sød lakrids. I munden er den kraftfuld og dyb i frugten med modne bær og delikate urter.

869,-765 kr

Andre kiggede også på

Tenuta Il Poggione Brunello di Montalcino 2015

BESKRIVELSE Tenuta Il Poggione er indbegrebet af eksklusiv italiensk vinkvalitet og ligeledes et af de mest ikoniske såvel som velansete vinhuse i Brunello di Montalcino. Gennemsyret af historie, har Il Poggione produceret vin siden slutningen af 1800-tallet og var et af de første vinhuse til at markedsføre Brunello - prinsen af Montalcino-vine. Denne imponerende og banebrydende arv er gennem fem generationer blevet videreført af den grundlæggende Franceschi-familie, som ligeledes grundlagde Brunello di Montalcino-konsortiet og dermed havde stor indflydelse på udviklingen af standarderne for den prestigefyldte region. I dag er Il Poggione et af de største såvel som mest konsistente navne i Montalcino, hvilket vinproduktionen også matcher. Vinhuset fremstiller utrolig kraftfulde vine af upåklagelig kvalitet og stil til både samlere og dagligdags-vindrikkere. Brunello di Montalcino fra Il Poggione har en flot rubinrød farve og en meget intens, vedvarende næse med røde frugtnoter. Smagen er varm og afbalanceret med fløjlsglatte tanniner. En fremragende vin med langvarig aroma, som fortrinsvist kan akkompagnere kød, vildt og modne oste. Ratings: Robert Parker's Wine Advocate: 97 point James Suckling: 96 point Wine Spectator: 95 point Decanter: 94 point IL Poggione  

Il Poderuccio Brunello Di Montalcino 2013

Nu har du chancen for at smage en Brunello fra den mindste Brunello producent i hele Montalcino, med en samlet produktion på kun 2.000 flasker om året. Med Denne Brunello, er der lagt op til en smagsoplevelse af de helt store! En vin du kan nyde nu og 15

Tenuta Il Poggione Brunello di Montalcino 2017

BESKRIVELSE Tenuta Il Poggione er indbegrebet af eksklusiv italiensk vinkvalitet og ligeledes et af de mest ikoniske såvel som velansete vinhuse i Brunello di Montalcino. Gennemsyret af historie, har Il Poggione produceret vin siden slutningen af 1800-tallet og var et af de første vinhuse til at markedsføre Brunello - prinsen af Montalcino-vine. Denne imponerende og banebrydende arv er gennem fem generationer blevet videreført af den grundlæggende Franceschi-familie, som ligeledes grundlagde Brunello di Montalcino-konsortiet og dermed havde stor indflydelse på udviklingen af standarderne for den prestigefyldte region. I dag er Il Poggione et af de største såvel som mest konsistente navne i Montalcino, hvilket vinproduktionen også matcher. Vinhuset fremstiller utrolig kraftfulde vine af upåklagelig kvalitet og stil til både samlere og dagligdags-vindrikkere. Brunello di Montalcino fra Il Poggione har en flot rubinrød farve og en meget intens, vedvarende næse med røde frugtnoter. Smagen er varm og afbalanceret med fløjlsglatte tanniner. En fremragende vin med langvarig aroma, som fortrinsvist kan akkompagnere kød, vildt og modne oste. Ratings: Robert Parker's Wine Advocate: 97 point James Suckling: 96 point Wine Spectator: 95 point Decanter: 94 point IL Poggione  

IL Poggione Brunello Di Montalcino Riserva Paganelli 2012

BESKRIVELSE Enkeltmarks-Brunello, som er med til at sætte standarden i området. Intens rød med brun kant fra den lange fadlagring. Duften er allerede som ung meget åben med noter af kirsebær, blommer og krydderi fra fadlagringen. Smagen er meget intens med stor frugtrigdom, og igen noter fra fadet. Både frugtsyre og tannin er højt, men flot balanceret af frugtens store smagsintensitet. En fremragende ledsager til krævende kødretter, som lam, kalv eller okse, gerne med tilbehør med svampe eller trøfler. Paganelli er navnet på den ældste vinmark hos Il Poggione. Vinstokkene med Sangiovese grosso er plantet i 1964 og det er stiklinger herfra der bruges ved nytilplantning på hele ejendommen. Druerne plukkes fra de enkelte sektorer i vinmarken. Vinen gæres over en 20 dages periode og lagres efterfølgende i franske egetræsfade i 4 år inden aftapning. Der spares ikke på noget og alle processer udføres med største præcision, for at fremstille det bedste som vingården formår. En stor vin, der kan drikkes når den frigives fra vingården, men som også kan udvikle sig i op til 40 år fra høståret. Robert Parker 95 points Wine Spectator 95 points