Brunello di Montalcino, Bramante Riserva 2016

Vinen står med en dragende rubinrød, let transparent farve og en højaromatisk næse med modne kirsebær, violer, tobak, skovbund og sød lakrids. I munden er den kraftfuld og dyb i frugten med modne bær og delikate urter.

869,-765 kr

Andre kiggede også på

Il Poderuccio, Brunello di Montalcino 2016 DOCG

Il Poderuccio, Brunello di Montalcino 2013 DOCG

Mocali, Brunello di Montalcino 2017

Mocalis Brunello di Montalcino er et smukt eksempel på en klassisk elegant og finessefuld Brunello. Tidligere brugte man små fade, men er i nyere tid gået over til store fade for, at undgå en overbarriquering af vinene. Det resulterer i en meget flot, floral karakter der byder på mindelser om rosenblade, kirsebær og skovbund. Det er afgjort en moderne fortolkning af Brunello, men stadig med den klassiske profil, der gør vinen så populær. Balancen er flot afstemt mellem syre, frugt og tannin. Som udgangspunkt er syren og tanninen altid høj i Brunello, men her er det smukt forenet med den elegante frugt. Det er en udpræget madvin, som nyder selskab af de fineste retter.

Brunello di Montalcino, Bramante Riserva 2016

Vinen står med en dragende rubinrød, let transparent farve og en højaromatisk næse med modne kirsebær, violer, tobak, skovbund og sød lakrids. I munden er den kraftfuld og dyb i frugten med modne bær og delikate urter. Syren er dirrende, og tanniner