Braida, Bricco della Bigotta, Barbera d'Asti 2009

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

525 kr

Andre kiggede også på

Braida, Bricco della Bigotta, Barbera d'Asti 2009

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Marchesi Di Barolo "Ruré" Barbera D'asti 2020

Når snakken falder på byen Asti, i regionen Piemonte i det Nordlige Italien, tænker de fleste nok - og ikke uden grund - på den perlende sødmefulde vin Moscato d'asti. Ikke desto mindre trives den blå drue Barbera allerbedst i bakkerne omkring Asti. Det er således her man finder nogle af de bedste eksempler på rødvine lavet på Barbera. Vinene på Barbera har historisk set altid været noget som bønderne selv drak mens de eksporterede de enormt efterspurgte Baroloer og Barbarescoer til resten af verden. I de seneste 10-20 år er der dog flere producenter som er begyndt at behandler Barbera med enorm stor respekt og kærlighed, både i markerne og i kældrene. Det skyldes at både forbrugere og producenter har indset at Barbera kan give fortryllende gode resultater med den rette kompromiløse tilgang. En af disse producenter er Marchesi Di Barolo som med deres vin Ruré slår et slag for den mere frugtdrevne og dog komplekse Barbera. Gør som de Piemontesiske vinbønder og nyd Barbera til tomatbaserede italienske retter, Charcuteri, svinekød eller fjerkræ.

Cascina Valle Asinari, Barbera d'Asti Superiore 2019

Saftig, rig og koncentreret Barbera, som i glasset er pakket med masser af mørk, rød frugt, lakrids og peber. Fadnoter med krydderier af lidt vanilje og kakao, som er pakket flot ind i den rige, modne frugt. Det er udpræget madvin, som sagtens kan tåle kraftige retter, som har fået lov at koge ind og samle smag - men også tørrede skinker og pølser i god kvalitet er oplagt. Det er vin med både power og personlighed. Lagrer 12 måneder på mindre fade, både brugte og nye.Server i store rødvinsglas ved 16-18°C. Drik til braiseret kalveskank med enebær.

Braida, Montebruna, Barbera d'Asti 2017

Montebruna Barbera d'Asti er en enkeltmarksvin fra marken Montebruna i Rocchetta Tanaro. Marken er for få år siden kommet under familien Bolognas ejerskab, som herefter har løftet kvaliteten markant, og i dag laver denne flotte vin fra marken.