Bourgogne Rouge 2020

Girardins Bourgogne Rouge er en smuk og letløbende rød Bourgogne, som brillerer med en uhyre renhed i frugten, elegance og forfinede nuancer fremfor power.

219,-195 kr

Andre kiggede også på

Francoise Chauvenet, Bourgogne Rouge Hautes-Cotes de Beaune 2019

Chauvenets Bourgogne Rouge Hates Cotes de Beaune har en lys og klar kirsebærrød farve. En dominerende frugtighed på næsen i form af solbær, kirsebær og sorte bær med en lille krydret note, der derefter udvikler sig mod kogt sveske og mere animalske noter.Blød og rund i smagen med smeltede tanniner. En smuk længde med meget finesse.Chauvenets Bourgogne Rouge vil være perfekt til lettere kødanretninger grillet eller stegt. Eller evt pålægsfad, grøntsagssalater, kød- eller fjerkrætærter eller kogt oksekød og grøntsage. Dens naturlige elegance gør den fremragende til kalvekød og hårde oste som Gouda.

Caroline Parent, Bourgogne Rouge 2020

Levende rød med pæn dybe. Besidder røde bær i duften og smager af blomme, lys peber samt har noter af skovsvampe. Et super godt glas ”almindelig” bourgogne.

Lecheneaut, Bourgogne Rouge Clos Prieur 2019

En smuk aromatisk Bourgogne med indsmigrende stil og finesse. Pinot Noir druen udfolder sig her med noter af brombær, jordbær og et strejf af fyrretræ. I munden opleves en komplet vin med frugtsyre, tannin og frugt i balance. En super eksponent for velsmagende Bourgogne. Som ledsager til lyse kødretter og milde oste er den perfekt. Lecheneaut brødrene høster her fra en enkelt Clos i Bourgogne. ”Clos Prieur” er beliggende på den forkerte side af vejen og har derfor ingen yderligere klassifikation. Kvaliteten af Pinot Noir druerne på denne mark er dog så høj at Philippe og Vincent vælger at tappe vinen med markens navn. Dette er altid et best buy fra brødrene. En god kombination af moden frugt, fad og elegance.

Janots & Bos, Bourgogne Rouge 2015

Janots & Bos er et ambitiøst partnerskab mellem franske Thierry Janots og hollandske Richard Bos, som først mødte hinanden på vinmagerskolen Lycée Viticole i Beaune i 1996. R. Bos arbejdede derefter med gastronomiske projekter i Holland og T. Janots udviklede sin ekspertise ved arbejde for topproducenter som Drouhin, Louis Latour og Comtes Lafon.I 2005 slog de sig sammen med vinkælder i Meursault og finansiel støtte fra Holland. R. Bos har hovedansvaret for administration og markedsføring, mens T. Janots, med sin efterhånden store erfaring, er fuldt fokuseret på at lave vinen.