Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera, Crianza 2018

Når intet er overladt til tilfældighederne opstår perfektionen. Denne crianza er perfekt. Perfekt balanceret. Efter 18 måenders fadlagring på franske egetræsfade har vinen fundet ro og balance i sine fintmaskede og bløde tanniner, velafstemte syre og store frugtfylde. Kompleksiteten fra lagringen viser sig i aromaer som læder, tobak og balsamico som bidrager til en samlet øjenåbnende oplevelse, af hvor vellavet en vin kan være, mens den stadig viser autencitet og terroir. Bodegas Peñafil, som står bag disse mageløse og usammenlignelige vine, har konstant øjet på målet, nemlig vin af højeste kvalitet. Kompromis er ikke et ord i deres vokabularium, og alt gøres til fulde “From the very beginning, Bodegas Peñafiel, has kept its eyes focused on what really matters. On those little details that transforms a wine into a state of art” . Vinmarkerne er højtliggende, så de barske dagstemperaturer brydes af kølige nætter, hvilket bevirker at druernes modning sænkes, og aromaerne får ro til at udvikle sig. Resultatet er vine med stor koncentration, autencitet og elegance, som ved første møde indfanger enhver vinelskers interesse og gunst.

269 kr

Andre kiggede også på

Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera Reserva 2017

Efter 24 måneders fadlagring er det en flot og fyldig vin. Den lange lagring på franske egefade, har givet vinen ro til at udvikle stor kompleksitet. En klassisk Reserva fra Ribera del Duero, som både kan nydes nu, men vil udvikle sig smukt i flasken de næste år. Duft og smag byder på kirsebær, blommer, tobak og læder i harmoni med aromaerne fra opholdet på fadene af vanilje og kokos. Tanninerne er polerede og fine. Bodegas Peñafiel har højtliggende vinmarker, hvor de solbarske dagstemperaturer brydes af kølige nætter, hvilket er perfekt for druerne, så de ikke modnes for tidligt, men at aromaerne får ro til at udvikle sig. Resultatet er vine med stor koncentration og elegance.

Bodegas Cuevas de Arom, AROM 2018

Denne velsmagende vin stammer fra højtbeliggende, gamle vinmarker i DO Campo de Borja i Aragon. Pedra Forca består af 60% Garnacha Tinta og 40% Syrah, som har lagret på neutrale cementbeholdere. Det giver en fantastisk raffineret og frugtagtig vin med en frisk nerve og karakter. Den byder på et bredt spektrum af aromaer af jordbær, blåbær og violer i et smukt samspil med krydrede noter og en antydning af røg. Strukturen er elegant med moderate tanniner og en charmerende, frugtbaseret intensitet. Bag Pedra Forca står MW Fernando Mora, som betragtes som et af det ny Spaniens lysende talenter.

Bodegas Peñafiel, La Milla de Miros 2017

La Milla er Peñafiels mest eksklusive vin, hvor 100 år gamle vinstokke leverer druer til en eliksir-agtig vin som efter 4 hele år på fad er intens, tung og voldsom - men stadig livlig og med elegante noter af violer, kaffe og trøfler. Vinen var på vinanmelder James Sucklings liste over 100 bedste spanske vine i 2018. Vinstokkene er over 100 år gamle - og her får du den ultimative Ribera-oplevelse fra Peñafiel, som har taget spansk tempranillo til ekstremerne. Resultatet er en nærmest respektindgydende vin. Server ved 16-18°C i mellemstore rødvinsglas. Drik til kraftige kødretter med lam eller oksekød og masser af smag og dybde.

Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera, Crianza 2018

Når intet er overladt til tilfældighederne opstår perfektionen. Denne crianza er perfekt. Perfekt balanceret. Efter 18 måenders fadlagring på franske egetræsfade har vinen fundet ro og balance i sine fintmaskede og bløde tanniner, velafstemte syre og store frugtfylde. Kompleksiteten fra lagringen viser sig i aromaer som læder, tobak og balsamico som bidrager til en samlet øjenåbnende oplevelse, af hvor vellavet en vin kan være, mens den stadig viser autencitet og terroir. Bodegas Peñafil, som står bag disse mageløse og usammenlignelige vine, har konstant øjet på målet, nemlig vin af højeste kvalitet. Kompromis er ikke et ord i deres vokabularium, og alt gøres til fulde “From the very beginning, Bodegas Peñafiel, has kept its eyes focused on what really matters. On those little details that transforms a wine into a state of art” . Vinmarkerne er højtliggende, så de barske dagstemperaturer brydes af kølige nætter, hvilket bevirker at druernes modning sænkes, og aromaerne får ro til at udvikle sig. Resultatet er vine med stor koncentration, autencitet og elegance, som ved første møde indfanger enhver vinelskers interesse og gunst.