Bodegas Peñafiel, La Milla de Miros 2017

La Milla er Peñafiels mest eksklusive vin, hvor 100 år gamle vinstokke leverer druer til en eliksir-agtig vin som efter 4 hele år på fad er intens, tung og voldsom - men stadig livlig og med elegante noter af violer, kaffe og trøfler. Vinen var på vinanmelder James Sucklings liste over 100 bedste spanske vine i 2018. Vinstokkene er over 100 år gamle - og her får du den ultimative Ribera-oplevelse fra Peñafiel, som har taget spansk tempranillo til ekstremerne. Resultatet er en nærmest respektindgydende vin. Server ved 16-18°C i mellemstore rødvinsglas. Drik til kraftige kødretter med lam eller oksekød og masser af smag og dybde.

1399 kr

Andre kiggede også på

Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera Reserva 2017

Efter 24 måneders fadlagring er det en flot og fyldig vin. Den lange lagring på franske egefade, har givet vinen ro til at udvikle stor kompleksitet. En klassisk Reserva fra Ribera del Duero, som både kan nydes nu, men vil udvikle sig smukt i flasken de næste år. Duft og smag byder på kirsebær, blommer, tobak og læder i harmoni med aromaerne fra opholdet på fadene af vanilje og kokos. Tanninerne er polerede og fine. Bodegas Peñafiel har højtliggende vinmarker, hvor de solbarske dagstemperaturer brydes af kølige nætter, hvilket er perfekt for druerne, så de ikke modnes for tidligt, men at aromaerne får ro til at udvikle sig. Resultatet er vine med stor koncentration og elegance.

Bodegas Cuevas de Arom, AROM 2018

Denne velsmagende vin stammer fra højtbeliggende, gamle vinmarker i DO Campo de Borja i Aragon. Pedra Forca består af 60% Garnacha Tinta og 40% Syrah, som har lagret på neutrale cementbeholdere. Det giver en fantastisk raffineret og frugtagtig vin med en frisk nerve og karakter. Den byder på et bredt spektrum af aromaer af jordbær, blåbær og violer i et smukt samspil med krydrede noter og en antydning af røg. Strukturen er elegant med moderate tanniner og en charmerende, frugtbaseret intensitet. Bag Pedra Forca står MW Fernando Mora, som betragtes som et af det ny Spaniens lysende talenter.

Bodegas Peñafiel, La Milla de Miros 2017

La Milla er Peñafiels mest eksklusive vin, hvor 100 år gamle vinstokke leverer druer til en eliksir-agtig vin som efter 4 hele år på fad er intens, tung og voldsom - men stadig livlig og med elegante noter af violer, kaffe og trøfler. Vinen var på vinanmelder James Sucklings liste over 100 bedste spanske vine i 2018. Vinstokkene er over 100 år gamle - og her får du den ultimative Ribera-oplevelse fra Peñafiel, som har taget spansk tempranillo til ekstremerne. Resultatet er en nærmest respektindgydende vin. Server ved 16-18°C i mellemstore rødvinsglas. Drik til kraftige kødretter med lam eller oksekød og masser af smag og dybde.

Domaine de la Cendrillon, Cuvée No 1 2016

Det er en stor vin, slet ikke voldsom, men kompleks og lang. Dyb brilliant mørk. Næsen er kompleks med brombær, solbær, sort peber og lakrids, og med smækre balsamiske undertoner. Smagen oser af rigdom og afdæmpet power, pakket ind i forførende fløjl og med en forfriskende mentol og appetitlige krydderier og kaffe. Kompleksitet, finesse og exceptionel friskhed. Nyd!Opulent aromatics of coconut, raisin, liquorice and black fruit, palate of juniper, cassis, cherry, cinnamon, clove, elegant chocolate and sleek, sweet tannins. 96 point Decanter