Bodegas Gormaz, Viña Gormaz Roble 2019 (v/6stk)

Gormaz Roble er en frisk og ungdommelig Tempranillo med en kirsebærrød farve med violette nuancer. Næsen byder på friske frugtaromaer, vanille og ristet kaffe. Smagen er fyldig, rund og balanceret med et præg af vanille. Gormaz Roble bør drikkes, mens den er ung og frisk og smager bedst, hvis den skænkes ved 14 - 16 grader. Nyd den til tapas, modne oste, grillet kød og solide fiskeretter. 91 point, JamesSuckling. com: Attractive berry-pastry aromas and very vibrant, freshly appealing style. The palate has a succulent, juicy and deep-set feel to what is a very fleshy and smooth style.

129,-109 kr

Andre kiggede også på

Bodegas Muriel, Rioja Gran Reserva, Viñas Viejas 2011

Bodegas Muriel kan sin ABC, når det gælder klassisk Rioja. Her afstilkes og gæres i åbne kar. Husets flagskib er ingen undtagelse. En mesterlig vin. På en gang elegant og koncentreret. Duften bringer minder om en gåtur i skoven en klar efterårsdag. Svampe og Søren Ryges sødlige pibetobak.Her er skovjordbær og blommer i vinens kerne - omgivet af læder, chokolade og nelliker fra fadet. Syre og tannin i perfekt balance. Til braiserede svinekæber - eller en meditativ stund i den dybeste Chesterfield-sofa!

Nabal Bodegas & Viñedos, Ribera del Duero Crianza 2016

Ekspressiv, kraftfuld og klassisk Ribera del Duero. Masser af mørk frugt og velintegreret fad, balanceret af vinhusets stilistiske friskhed. Smuk rubinrød i glasset, med en tæt duft af sorte kirsebær og røde blommer, suppleret af tørrede teblade, lakrids, ristede kaffebønner og søde krydderier. Dyb og cremet mundfølelse, med en rank, men silkeblød tanninstruktur. Smagen byder på et virvar af mørke saftige skovbær, blodappelsin og modne blommer, samt komplekse toner af kakao, balsamico, røget paprika og vanilje. En lang og velafbalanceret finale, hvor fylde og elegance går op i en højere enhed.

Nabal Bodegas & Viñedos, Ribera del Duero, Valle de Nabal 2019

Saftighed, frugtpower og finesse. Disse er vinens absolutte nøgleord. Smuk rubinrød farve, med en koncentreret duft af modne kirsebær, blåbær og viol, komplimenteret af lakrids, grøn peber og vanilje. Mellemfyldig på tungen, med stor intensitet og solide, men finkornede tanniner. Røde blommer, kirsebærsaft, boysenbær og lakridsrod, suppleret af paprika, nelliker og mørk chokolade. En lang og frugtfyldt finale, med en forfriskende syre og imponerende struktur.

Bodegas Pittacum, Bierzo Mencia Petit Pittacum 2021 (v/6stk)

En vin som tryllebinder med masser af modne røde bær. Aromatisk, nærmest parfumeret på sin helt egen måde. Kraftig, men takket være blide tanniner på ingen måde voldsom. Bare saftig, generød og fandenivoldsk.