Bodegas Cuevas de Arom, OS Cantals 2020

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

499 kr

Andre kiggede også på

Bodegas Cuevas de Arom, OS Cantals 2020

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Nabal Bodegas & Viñedos, Ribera del Duero, Valle de Nabal 2019

Saftighed, frugtpower og finesse. Disse er vinens absolutte nøgleord. Smuk rubinrød farve, med en koncentreret duft af modne kirsebær, blåbær og viol, komplimenteret af lakrids, grøn peber og vanilje. Mellemfyldig på tungen, med stor intensitet og solide, men finkornede tanniner. Røde blommer, kirsebærsaft, boysenbær og lakridsrod, suppleret af paprika, nelliker og mørk chokolade. En lang og frugtfyldt finale, med en forfriskende syre og imponerende struktur.

Bodegas Cuevas de Arom, As Ladieras, Old Vine Garnacha 2020

Det her er sublim Garnacha fra mere end 70 år gamle vinstokke. Fra og med 2018 årgangen har Team Fernando nået nye højder med Cuevas de Arom serien. Vinstokkene står også her i en heftigt skrånende mark af skifer, beliggende i 800 – 850 meter over havet. Cuevas de Arom, der i øvrigt er underomlægning til økologi. Druerne er håndhøstet i små bakker og det hele på en dag, den 27. september. 50 % af druerne er trådt med fødderne og der er ikke tilsat gærkulturer. Gæringen udføres af druens naturlige gærceller og tager ca. 35 dage. Kender du lillebror, AROM, har du en ide om stilen. Denne As Ladieras har blot endnu flere lag og endnu mere længde.

Bodegas Peñafiel, Silencio de Miros 2018

Når toppen er nået - så lige et skridt højere. Silencio de Miros er Bodegas Peñafiels største vin, som kommer fra den mest dyrebare vinmark “Rafael”. Druerne plukkes i hånden og ethvert skridt på vinens rejse er nøje planlagt ud fra årgangens karakter. 12 måneder i nye franske fade, samt yderligere lagring på flaske, bidrager til en vin hvis aromaer bliver ved med at give. Kirsebær, rosiner og trøffelaromaer strømmer op af glasset, sammen med appelsin og vanilje fra fadet. Kompleksiteten er stor - meget stor. Bodegas Peñafil, som står bag disse mageløse og usammenlignelige vine, har konstant øjet på målet, nemlig vin af højeste kvalitet. Kompromis er ikke et ord i deres vokabularium, og alt gøres til fulde “From the very beginning, Bodegas Peñafiel, has kept its eyes focused on what really matters. On those little details that transforms a wine into a state of art” . Vinmarkerne er højtliggende, så de barske dagstemperaturer brydes af kølige nætter, hvilket bevirker at druernes modning sænkes, og aromaerne får ro til at udvikle sig. Resultatet er vine med stor koncentration, autencitet og elegance, som ved første møde indfanger enhver vinelskers interesse og gunst.