Bodegas Costers del Sió, Costers del Segre La Boscana Tinto 2018 (v/6stk)

En dejlig ungdommelig og livlig rødvin, som begaver os med en intens aroma af brombær, solbær og andre mørke bær som på fortræffelig vis bliver supporteret af lidt vanilje og chokolade fra den afmålte tid i fadene. Fyldig, men på ingen måde kluntet. Ikke super dyb, bare glad og ligefrem og nok så vigtigt med fint modne tanniner, således at ingen skræmmes væk.

89,25 kr

Andre kiggede også på

Paul Jaboulet, Hermitage, La Chapelle 2012 (v/2stk)

Navnet ”La Chapelle” kommer fra det lille kapel (Saint-Christophe) bygget på toppen af Hermitages flotte terrasser. La Chapelle laves på Syrah druer, som kommer fra nogle af Hermitages allerbedste parceller på topvinmarker som Les Bressards, les Greffieux, le Méal og les Rocoules, hvor vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle (Paul Jaboulet Aîné ejer i alt 21 ha. i Hermitage). Bedre oprindelse findes ganske enkelt ikke i Hermitage. Hver parcel bliver vinificeret for sig, og blandingsforholdene af de forskellige vine varierer efter årgangen. Det er netop sammensætningen af de enkelte vines forskellige egenskaber, som skaber La Chapelles enestående harmoni.Hermitage La Chapelle har en meget flot, blank rubinrød farve. Duften afslører lige fra begyndelsen stor kompleksitet og charme og udvikler sig hurtigt, når man ilter den i glasset, med toner af mørke bær som brombær, solbær og blåbær, samt krydrede nuancer og en diskret karakter af træ fra fad. I smagen er vinen meget fyldig, kompleks og frugtrig. I eftersmagen bliver vinen ved med at give fra sig, med god tannin og struktur.

El Picoteo Tinto 2020 (v/6stk)

Vinen fremstår med en rubinrød farve og en krydret, let sødmefuld aroma af mørke kirsebær, crème de Cassis, ristede krydderier og vanilje. Smagen er fyldig med let nappende tanniner og en diskret men vital frugtsyre, der holder den intense og sødmefyldte frugtoplevelse i skak.Navnet El Picoteo stammer fra verbet Picotear, som løst kan oversættes til at nippe/tage mad (tapas) med fingrene. Druerne dyrkes i ca. 800 m's højde, hvor nætterne er koldere end ved kysten og druerne derfor beholder en flot energi og friskhed. Fermenteringen sker spontant uden tilsætning af gær, og vinen lagrer derpå 3-4 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade.

Varvaglione Vigne & Vini, 12 e Mezzo Primitivo del Salento 2017 (v/6stk)

En frisk, dejlig og charmerende vin med smagsnoter af modne blommer, kirsebær, strejf af kakao og sød pibetobak. Meget mild og blid af fuldmodne tanniner og en lille restsødme, som løfter frugten og saftigheden.

Bodegas Peñafiel, La Milla de Miros 2017

La Milla er Peñafiels mest eksklusive vin, hvor 100 år gamle vinstokke leverer druer til en eliksir-agtig vin som efter 4 hele år på fad er intens, tung og voldsom - men stadig livlig og med elegante noter af violer, kaffe og trøfler. Vinen var på vinanmelder James Sucklings liste over 100 bedste spanske vine i 2018. Vinstokkene er over 100 år gamle - og her får du den ultimative Ribera-oplevelse fra Peñafiel, som har taget spansk tempranillo til ekstremerne. Resultatet er en nærmest respektindgydende vin. Server ved 16-18°C i mellemstore rødvinsglas. Drik til kraftige kødretter med lam eller oksekød og masser af smag og dybde.