Blauer Spätburgunder trocken *** 2018

Spätburgunder også kendt som Pinot Noir, fra Heribert Boch i Mosel. Saftig og frisk med en elegant og let krop.

179 kr

Andre kiggede også på

Weingut Gies-Düppel, Spätburgunder Trocken Quarz 2020 (v/6stk)

Pinot Noir fra vingården Gies-Düppel er en klassisk Pinot Noir og lagret i 12 måneder på 300 liters egetræsfade (tredje brug). Mørkerøde frugter kendetegner denne flotte Pinot Noir, som allerede nu, men også i de næste fem år, giver Bourgogne-vennerne en sand fornøjelse.

Ahrweiler Rosenthal Spätburgunder Qualitätswein trocken 16e

Ahrweiler Rosenthal Weingut Peter Kriechel er grundlagt i 1952 af Peter Kriechel Senior, som i mange år havde leveret druer fra sin 1,5 hektar store vinmark til det lokale kooperativ, men besluttede at starte sin egen produktion … og det blev til Wei

Blauer Spätburgunder trocken *** 2018

Spätburgunder også kendt som Pinot Noir, fra Heribert Boch i Mosel. Saftig og frisk med en elegant og let krop.

Stefan Bietighöfer, Spätburgunder Reserve Trocken 2021

Hos Bietighöfer kan man næppe kalde noget for hverdagsvin – i det mindste ikke i kvaliteten! For kan det lade at gøre at drikke Pinot Noir af så god kvalitet ofte? Ja! Denne Spätburgunder Cuvée Reserve er nøje udvalgt fra forskellige vinmarker som yder de mest saftspændte og indsmigrende druer. Vinen ligger kun på fade som har været brugt mindst 3 eller 4 gange før, så de ikke overdøver den næsten sexede, unge, røde Pinot frugt – værsgo at drikke!Farven er smuk rubinrød med klar kant. Vinen har en berusende duft som om man tog en klase helt friske druer og knuste den! Hindbær, jordbær og skovblomster i skøn harmoni. I munden kræser vinen om tungen med sin saftige og imødekommede stil. Et rent tæppe af røde frugter, smukt integrerede tanniner, fin ekstrakt og rund blød krop. En berusende oplevelse til en utrolig pris!