Bianchi, Don Valentin Lacrado Cabernet Sauvignon 2020

Den eneste drue der kan gøre Malbec rangen stridig som den ultimative bøfvin er selvfølgelig Cabernet Sauvignon. I Argentina får du intens duftende rødvin som er tæt pakket med masser af solbær, peber og tobak. En flot vin som er livlig og intens. Det er ikke uden grund, at Cabernet har gået sin sejrsgang over hele verden - for uden for Bordeaux leverer druen nemlig oftest drikkevenlige og fyldige rødvine med masser af smag - og Argentina er ingen undtagelse, hvor det varme og stabile klima er perfekt til hverdags-cabernet. Server i almindelige rødvinsglas ved 14-16°C. Drik til en hakkebøf med det hele.

89 kr

Andre kiggede også på

Mocali, Maremma Cabernet Sauvignon 2019

Maremma Cabernet Sauvignon er en fyldig og solmættet vin, som stadig formår at bevare noget kant med sit toscanske ranke præg. Netop denne struktur gør, at sødmen balanceres perfekt og ikke overtager styringen i vinen. Med en rigtig god smagsfylde er den en perfekt ledsager til f.eks. grillet kød (også vildt) eller fyldige gryderetter. Vinen har et klædeligt krydret/urtet touch og en fin lang eftersmag. Fadet er rigtigt godt integreret, og giver fin støtte til den rige frugt. Alt i alt en vin med bred appeal og bred kulinarisk anvendelighed. Kan nydes ung og nogle år frem – men bør efter vores mening drikkes mens frugten stadig dominerer.

Duckhorn, Postmark Paso Robles Cabernet Sauvignon 2019

Paso Robles er lidt inde i landet, væk fra Napas hustle & bustle - vi er i Californiens landbrugsmæssige hjerte - og Duckhorn arbejder med en række dygtige vinbønder der leverer druer fra 3 forskellige subområder i både bjergene og lavlandet, som tilsammen leverer en perfekt balanceret og finesserig rødvin som oser langt væk af Californien. 2019 var en relativ kølig sommer og Cabernetdruerne fik lov at hænge til et stykke ind i oktober - og leverer optimale forhold mellem frugtsødme og syre som sammen med 12 måneder på fad giver mørke toner med modne solbær og brombær i duften, med lag af viol, mørke krydderier og mørk chokolade. Virkelig lækker og intens rødvin.

Inglenook Estate, Niebaum Estate 1882 Cabernet Sauvignon 2017

Opkaldt efter Niebaums første årgang på Inglenook ejendommen. En velstruktureret rødvin med en kerne af sort frugt, der understøttes af fine modne tanniner og stor dybde i eftersmagen. En charmerende vin, hvor frugten spiller førsteviolin og man får et klassisk eksempel på stor Napa Valley Cabernet.1882 var den første årgang som Gustave Niebaum fremstillede på denne ejendom og denne vin er opkaldt efter den årgang. Allereede fra start arbejde Niebaum på at forbedre kvaliteten og gravede bl.a. en grotte for at eksperimentere med temperaturforhold til lagring af vin på fad. Denne rødvin fremstilles af Cabernet Sauvignon druer fra Inglenooks egne marker, som er beliggende i den bedste del af Napa Valley. Der tilstræbes nænsomhed under vinifikationen, for at få en elegant vin. Vinen lagres i 18 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade.

Bianchi, Don Valentin Lacrado Cabernet Sauvignon 2020

Den eneste drue der kan gøre Malbec rangen stridig som den ultimative bøfvin er selvfølgelig Cabernet Sauvignon. I Argentina får du intens duftende rødvin som er tæt pakket med masser af solbær, peber og tobak. En flot vin som er livlig og intens. Det er ikke uden grund, at Cabernet har gået sin sejrsgang over hele verden - for uden for Bordeaux leverer druen nemlig oftest drikkevenlige og fyldige rødvine med masser af smag - og Argentina er ingen undtagelse, hvor det varme og stabile klima er perfekt til hverdags-cabernet. Server i almindelige rødvinsglas ved 14-16°C. Drik til en hakkebøf med det hele.