Bennati Indue, Rosso Veronese IGP 2021

Bennati laver fantastisk Ripasso og Amarone til prisen. Ikke desto mindre laver de en ganske overbevisende Rosso Veronese der overgår mange Ripassoer. Stilen er både elegant og kompakt på samme tid, hvilket gør den til en af det store favoritter i vores sortiment. Farven gransker til lilla og duften er fyldt med moden frugt, hvor sveskeblommer og sorte kirsebær er dominerende. Smagen er cremet, fyldig og karakterfyldt. Et super lækkert glas vin med god personlighed. Server den ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas og drik den til kraftfuld mad som peberbøf eller beef Wellington.

119 kr

Andre kiggede også på

Bennati Indue, Rosso Veronese IGP 2021

Bennati laver fantastisk Ripasso og Amarone til prisen. Ikke desto mindre laver de en ganske overbevisende Rosso Veronese der overgår mange Ripassoer. Stilen er både elegant og kompakt på samme tid, hvilket gør den til en af det store favoritter i vores sortiment.Farven gransker til lilla og duften er fyldt med moden frugt, hvor sveskeblommer og sorte kirsebær er dominerende. Smagen er cremet, fyldig og karakterfyldt. Et super lækkert glas vin med god personlighed.Server den ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas og drik den til kraftfuld mad som peberbøf eller beef Wellington.

Quintarelli, Rosso Del Bepi IGP 2010

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Teatro Latino, Mesca' Rosso Puglia IGP 2020

Her får du ægte Puglia-rødvin med et twist: den fyldig og runde Primitivo-drue får noget rygrad og finesse fra Cabernet Sauvignon - og resultatet er flot og velstruktureret rødvin, som er perfekt til lidt ekstra forkælelse. Det er intens rødvin som balancerer finesse og power perfekt.Farven er mørk og i duften finder man tobak, peber og vanilje fra fadlagringen. Smagen er blød og saftbetonet med en vedvarende finish af moden frugt og ristet brød.Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til en stor burger.

Zenato, Alanera - Rosso Veronese, Veneto 2018 (v/6stk)

Zenato, Alanera - Rosso Veronese, Veneto 2018 er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.