Beauty in Chaos Syrah 2018

Syrahs lidt mørke og barske side er her pakket godt ind i det vestlige USAs varme og intense somre, hvor - selv her lidt nordpå - druerne får masser af sol til en lang og koncentreret modning, og resultatet er i hænderne på Beauty in Chaos en rødvin, som har masser af Syrah-karakter, men uden de kantede og skarpe elementer. For her får du blød og venlig rødvin som passer godt til lidt kraftige kødretter. Server ved 17-19°C i almindelige rødvinsglas.

75 kr

Andre kiggede også på

Beauty in Chaos Syrah 2018

Syrahs lidt mørke og barske side er her pakket godt ind i det vestlige USAs varme og intense somre, hvor - selv her lidt nordpå - druerne får masser af sol til en lang og koncentreret modning, og resultatet er i hænderne på Beauty in Chaos en rødvin, som har masser af Syrah-karakter, men uden de kantede og skarpe elementer. For her får du blød og venlig rødvin som passer godt til lidt kraftige kødretter. Server ved 17-19°C i almindelige rødvinsglas. Drik til peberbøf fra grill

Beauty in Chaos Riesling 2018

Beauty in Chaos Riesling er et levende bevis på at Washington State er staternes bedste Rieslingleverandør - og her langs den mægtige Columbia-flod giver stabilt, varmt sommervejr masser af modne druer - og selv om vi er langt fra Mosel er stilen alligevel lidt inspireret af de klassiske halvtørre vine fra Tyskland - det er nemlig frisk, crisp hvidvin med et lille hint af sødme, som gør den nem og rar at drikke alene og til en fantastisk ledsager til asiatisk mad. Server ved 7-9°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til Sushi i den moderne amerikanske stil.

Beauty in Chaos Cabernet Sauvignon 2017

Her får du virkelig lov at smage, hvorfor Washington State er kendt for deres Cabernet - de klassiske smage får lidt modspil fra frisk rød frugt, hvor man fornemme det kølige efterår i det nordvestlige USA. Vinen får lidt bløde toner fra en smule Merlot i blandingen - og det klæder vinen, som er virkelig drikkevenlig. Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til en klassisk cheeseburger eller en god bøf.Find de andre vine fra Beauty in Chaos her!

Beauty in Chaos Merlot 2017

Det er de modne mørke bær der dominerer Beauty in Chaos Merlot - og sammen med duft af kakao og varme krydderier får du et velkomponeret glas rødvin, hvis fyldige sødme gør den velegnet til både et hyggeglas og som kompagnon til lidt krydret mad - tænk Cajun eller barbeque med fuld knald på marinaden. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til grillede shortribs.Find de andre vine fra Beauty in Chaos her!