Bear Creek Winery, Lodi Maddie Lane Vineyards Old Vine Zinfandel 2017 (v/6stk)

Bear Creek Winery, Lodi Maddie Lane Vineyards Old Vine Zinfandel 2017 er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

169,-143 kr

Andre kiggede også på

Avalon Winery, California Zinfandel 2019

Denne saftige rødvin er fremstillet på Zinfandel druer, der er udvalgt fra Central Coast regionen i Californien. En tæt rødvin med en rund og let sødmefuld dybde. Avalons Zinfandel byder på en rig overflod af mørke frugter og bær med en blid syre og bløde tanniner.

Bear Creek Winery, Lodi Maddie Lane Vineyards Old Vine Zinfandel 2017 (v/6stk)

Bear Creek Winery, Lodi Maddie Lane Vineyards Old Vine Zinfandel 2017 er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Morgan Bay Cellars Zinfandel 2021 (v/6stk)

Rødvin på Zinfandel. Lys rubinrød farve med aroma og smag af brombær, modne jordbær og hindbær, peber og krydderier. Fyldig vin med flot langt finish. Velegnet til retter med kød, gerne grillet. Også god til cremede pastaretter samt oste med lidt alder - cheddar eller gouda.

Drifting Wines, Lodi Old Vine Zinfandel 2017 (v/6stk)

Den berømte californiske vinmager Steve Millier, som har været involveret i vinindustrien i mere end 40 år skaber nu, mens han er på vej mod sit længe fortjente otium, nye brands, der på frugten fra gamle Zinfandel-vinstokke profilerer både druen og det terroir, som vinstokkene står plantet midt i.Steve Millier har siden 1989 været Director of Winemaking for John Kautz Farms, som ejer hele 3.200 ha. eller hvad der svarer til 8% af hele det tilplantede areal i Lodi – og han arbejder således for en af de helt store spillere i distriktet. Sammen med Jack Kautz har han tidligere skabt en stribe profitablebrands, blandt andre Leaping Horse og Stone Valley og nu har han så fået lov til at definere et par lidt mindre, lidt mere fokuserede mærkevarer, som skal bide skeer med de bedste vine fra de mindre producenter som i disse år er ved at forvandle Lodi-distriktet til et epicenter for Zinfandel.Et af de nye brands har fået navnet Drifting, som Steve Millier i forbindelse med lanceringen fortale, refererede dels til den småforelskede lyst til bare at se og få lavet noget vin, som han havde fået, da han spadserede rundt i sandet mellem de gamle sygdomsfrie vinstokke, dels til den saftige og letløbende stil, som han gerne ville introducere i vinene.Projektet er lykkedes, og man fornemmer fra første sip, at Steve Millier har haft adgang til fornemme Zinfandel druer. Vi er milevidt fra de alt for søde vine, der er produceret med blikket stift rettet mod den laveste fællesnævner, og vi er også pænt på afstand af de voldsomme frugt- og alkoholeksplosioner, som stadig kan tage pippet fra dem, der er opfostret med Bordeaux og Bourgogne i sutteflaskerne.Der er med andre ord tale om en fint tæmmet Zinfandel med større friskhed og drinkability end vi forventer fra druen. Vinen er skabt på druer høstet fra op til 50 år gamle vinstokke, og for at give en lille smule kant er den tilført 10% Merlot og 5% Syrah. Den er gæret i rustfrit stål og efterfølgende modnet 3 måneder i brugte franske fade inden vinen er sammenstukket i rustfrit stål og eftermodnet 6 måneder frem mod aftapningen på flaske.Søde kirsebær og saftige Victoria-blommer, der omfavnes af sød tobak og pebrede krydderier. Fyldig og silkeagtig i et udtryk og en stil som man nemt værdsætter uden mad. Men også en arbejdshest i det salte køkken hvor den vil fungere fint sammen med de fleste hverdagsretter især hvis den serveres sval. Også oplagt når grillen gløder!