Azelia, Barolo 2018

Azelia's standard Barolo har en upåklagelig balance. En blanding af 7 forskellige enkelte vinmarker. Castiglione Falletto og Serralunga d'Alba matcher her hinanden på en super mådeAroma og finesse med kraft og krop på samme tid. Sød næse med antydninger af kirsebær, solbær og lakrids. Frugtfulde tanniner. En sammenslutning af fremragende karakterer. Lagret i to år i store fade. En del af Riserva Bricco Voghera-druerne giver altid sit fremragende bidrag.

389 kr

Andre kiggede også på

Azelia, Barolo Cerretta 2018

En ekstraordinær ny frigivelse fra Azelia. Druerne er fra vinstokke udvalgt af Luigi og hans far Lorenzo og produceret gennem massevalg fra de bedste planter i Cru Bricco Fiasco.Frigivet for første gang nogensinde i 2020. Cerretta vingården har været en del af familien i næsten 30 år. Luigi har altid haft det stærke ønske om at producere denne Barolo som en Cru, men vinstokkene var for unge. Nu er ventetiden forbi og derfor kan denne vin altså nydes!En eksplosiv energi fra Serralunga d'Alba med nåde og kraft. Sorte kirsebær, vilde bær og blommer med menthol, salvie og saltvand. Ren og skær fremragendeBarolo Cerretta, i betragtning af udholdenhed og viljestyrke fra 5 generationer, er dedikeret til vingårdens hundrede år.

Azelia, Barolo 2018

Azelia's standard Barolo har en upåklagelig balance. En blanding af 7 forskellige enkelte vinmarker. Castiglione Falletto og Serralunga d'Alba matcher her hinanden på en super mådeAroma og finesse med kraft og krop på samme tid. Sød næse med antydninger af kirsebær, solbær og lakrids. Frugtfulde tanniner. En sammenslutning af fremragende karakterer. Lagret i to år i store fade.En del af Riserva Bricco Voghera-druerne giver altid sit fremragende bidrag.

Azelia, Barolo Bricco Fiasco 2016

Fra toppen af denne stejle og varme bakke i Castiglione Falletto blev den første Cru vinificeret separat. Historisk Cru produceret siden 1978.En unik værdi for familien. Fremragende harmoni og elegance: vinstokkenes alder, i gennemsnit 85 år, giver ubeskrivelige aspekter. Omsluttende og uendelige blomster og frugter.Bricco Fiasco viser perfekt Castiglione Fallettos strålende personlighed. Ekstremt parfumeret, blomsteragtig, med en kerne af rød frugt. Rig, varm og intenst frisk

Azelia, Barolo Margheria 2016

Azelia Barolo Margheria kommer fra hjertet af Serralunga d'Alba med al dens kompleksitet. Intense aromaer, sorte frugter, lakrids og krydderier i den typiske Serralunga-stil. Energisk. Tanninerne rammer strukturen og giver vinen tæthed og dybde. Konklusion med en vedvarende smag. Alt i alt en imponerende vin