Antoine Sunier, Morgon 2022

I Beaujolais hedder hoveddruen gamay, og den leverer friske vine med lavt tanninindhold og en god frugtighed kombineret med en forfriskende syre. Gamay-druerne til Antoine Suniers Morgon er økologiske, og i kælderen bruger han næsten ingen svovl. Han tapper vinen ufiltreret efter 8 måneders lagring på brugte fade. Resultatet er en elegant og feminin vin, som er frisk i udtrykket og med den fyldighed og koncentration, som kendetegner Morgon-vinene. Den dufter af hindbær, brombær og lidt tørrede blomster, og i munden er den drevet af brombær kombineret med lidt jordbær og peber. Server ved ca. 14°C i store glas. Vinene fra Beaujolais er friske, lette og madvenlige og kan nydes til en lang række lette retter - i særdeleshed kylling, svinekød og fuglevildt.

279 kr

Andre kiggede også på

Antoine Sunier, Morgon 2022

I Beaujolais hedder hoveddruen gamay, og den leverer friske vine med lavt tanninindhold og en god frugtighed kombineret med en forfriskende syre. Gamay-druerne til Antoine Suniers Morgon er økologiske, og i kælderen bruger han næsten ingen svovl. Han tapper vinen ufiltreret efter 8 måneders lagring på brugte fade. Resultatet er en elegant og feminin vin, som er frisk i udtrykket og med den fyldighed og koncentration, som kendetegner Morgon-vinene. Den dufter af hindbær, brombær og lidt tørrede blomster, og i munden er den drevet af brombær kombineret med lidt jordbær og peber. Server ved ca. 14°C i store glas.Vinene fra Beaujolais er friske, lette og madvenlige og kan nydes til en lang række lette retter - i særdeleshed kylling, svinekød og fuglevildt.

Antoine Sunier, Beaujolais Village 'Gamay Poursuite' 2022

Druerne kommer primært fra Antoine Suniers parceller i Regnie, og får en klassisk Beaujolais-vinificering med 'maceraction carbonic'. Vinen er pakket med karkateristiske frugtigehed, men Antoine bruger tilgengæld hele klaser som giver noget modspil. Friskheden understreges yderligere af lagring på cementkar - her er ingen overdøvende fad, men ren, læskende og lækker sommerrødvin, som gerne skal serveres lidt halvkølig.

Antoine Sunier, Regnie 2022

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.