Angus The Bull Cabernet Sauvignon AUS 2017

Vinmageren bag denne vin er Hamish, og hans mål var at skabe den perfekte vin til rødt oksekød, som han har en stor forkærlighed for, da han tidligere har arbejdet på en kvægfarm.

219,-155 kr

Andre kiggede også på

Angus The Bull Cabernet Sauvignon AUS 2017

Vinmageren bag denne vin er Hamish, og hans mål var at skabe den perfekte vin til rødt oksekød, som han har en stor forkærlighed for, da han tidligere har arbejdet på en kvægfarm. Det må vi give Hamish ret i - dette er den perfekte bøfvin

Yalumba, The Signature Shiraz/Cabernet Sauvignon 2016

The Signature fra Yalumba er en del af en serie sjældne og fine vine, som Yalumbakun producerer i exceptionelt gode årgange.Denne vin er produceret af druerne Cabernet Sauvignon (51%) og Shiraz (49%), derer dyrket i Barossa i South Australia i Australien. Vinen er veganervenlig og har væretlagret 22 måneder på franske, ungarske og amerikanske egetræsfade.Vinen omfatter alt, hvad Yalumba og familien Hill-Smith står for og er en perfektrepræsentant for Yalumbas historie og moral.En uovertruffen rødvin med en flot dybrød farve samt kompleks frugtduft med noteraf solbær, tranebær, kirsebær, blommer, tobak, grafit og cedertræ. Smagen harbåde dybde, elegance og finesse. Den er fyldig og intens med dominerende noter afsolbær og blommer, god tanninstruktur samt en lang og behagelig eftersmag.Denne helt igennem fantastiske rødvin er meget overbevisende og særdeles velegnettil grillet og stegt kød, røde bøffer, smagfulde pasta- og risretter samt oste.Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som samtidig har et godthenlægningspotentiale.

Buttler the bear Cabernet Sauvignon

Buttler the bear serien er skabt af Scotto Vineyards som har hjemme i Lodi i Californien. Familien består af Italienske immigranter fra Napoli som i 1903 tog turen til USA for at jagte drømmen. Idag er Scotto Vineyards en af Californiens velansete producenter som især er leveringsdygtige i prisvenlige vine af god kvalitet. Buttler the Bear serien består af både Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Zinfandel og Chardonnay. Vinene er frugtige, letdrikkelige og afspejler det varme og solbeskinnede Californiske klima på bedste vis.

The Prisoner Wine Company, Unshackled Cabernet Sauvignon 2019

Cabernet Sauvignon-druen i en fængslende fortolkning. Det Californiske powerhouse, the Prisoner Wine Company, har skab en Cabernet Sauvignon cuvée, som får druesorten til at stråle. Man har med stor nøjagtighed suppleret med små doser af Malbec, Petite Sirah, Syrah og Merlot. De supplerende druesorter hjælper med at løfte vinen til nye højder, og på samme måde som en håndfuld toner til sammen kan give en akkord, så opstår der også her sød musik ud af sammenspillet.Vinen springer din næse i møde med noter af blommer, brombær, nelliker, sorte oliven og tørrede urter. Der er bid i tanninerne, liv i syren og længde på eftersmagen – The Prisoner Wine Companys håndværk er ikke til at tage fejl af. Vinen får lov at lagre 11 måneder i en blanding af amerikanske og franske egetræsfade, så kan du finde et strejf af vanilje og kokos i vinen, så er det fadlagringen, du kan fornemme.Stor og magtfuld rødvin, som gerne vil serveres til lige så intense retter.