Altanza Rioja Gran Reserva 2015

Den mørkrøde og dog transparente farve efterfølges af osende aromaer af røde kirsebær, modne jordbær, appelsinskal, kakao, timian og sekundære fadnoter i form af vanilje.

209,-185 kr

Andre kiggede også på

Altanza Rioja Reserva 2016

Rioja Reserva fra Bodegas Altanza er en imponerende lækker Rioja-vin, hvor frugt og fad er integreret så flot, at den pleaser såvel Rioja-fans som vinnydere med mistro til de gammeldags og ekstremt fadprægede Rioja-vine. Den mørkerøde farve efterfølges

Imperial Rioja Gran Reserva 2017

2017 var overordnet en svær årgang i Rioja. Et meget varmt forår fik vinstokkene til at sætte blomst tidligt, hvilket blev katastrofalt for udbyttet, da frosten ramte igen i april. Trods det lave udbytte var kvaliteten af druerne ekstrem høj. Kombinatione

Viña Real Rioja Gran Reserva, Magnum 2015

Gran Reserva 2015 er en bragende flot og saftig Rioja-vin, hvor balance og kompleksitet forenes på smuk vis. Vinen står med en let transparens og dog mørk-rød farve og en osende, nuanceret næse med kirsebær, blåbær, røde blomster, skovbund, krydderier,

Ontañón Gran Reserva Rioja 2011

BESKRIVELSE Ontañón Gran Reserva er essensen af Spanien med sit rå temperament, varme humør og vidtstrakte historie! Denne kolossale og komplekse vin er således lavet på 85% Tempranillo og en smule Graciano, som dyrkes ved Ebro-flodens venstrebred i det østlige Rioja. De gamle marker har mange forskellige kvalitesgrader, hvoraf kun de allerbedste går til netop denne vin, som har lagret i hele 36 måneder på såvel amerikanske som franske egetræsfade inden den er hældt på flaske. Her har den så hygget sig i yderligere 7 år (!) og udviklet et kæmpe spektrum af smagsnoter: Allerede i næsen udpringer en frembrusende oplevelse af kraftfulde sorte kirsebær, svesker, pibetobak, mørkristede krydderier, vanilje, trøffel, røg og balsamico. Ligesom i Ontañóns reserva følger kakao og træ-noter på tungen – bare med større dybde og koncentration. Det hele mødes til sidst i eftersmagen og ringer ud i en tør, fyldig og stadig syrefrisk totaloplevelse, som hele tiden åbner nye sider af sig selv. Denne vin stråler i sig selv, men skal den for alvor komme til sin ret, skal du have gang i simreretter, hvor kød, svampe, rodfrugter og krydderurter over tid har opbygget et bredt og komplekst smagsunivers i tråd med vinens. Nyd den inden for 20 år fra høståret, og servér ved 16-18 grader.