Aia Vecchia, Sor Ugo 2020

Sor Ugo er baseret på cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og petit verdot - et klassisk bordeauxblend. Vinen forkæles af 18 måneder på nye franske fade og yderligere 12 måneders lagring i flasken, inden den slippes fra vineriet. Resultatet i glasset er rubinrødt, med en duft af kirsebær, menthol og rosmarin, som udvikler sig til smagen af solbær og lakrids, hvorefter mentholen genoptager sin position på paletten.

379,-249 kr

Andre kiggede også på

Aia Vecchia, Sor Ugo Magnum 2014

Sor Ugo er baseret på cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og petit verdot - et klassisk bordeauxblend. Vinen forkæles af 18 måneder på nye franske fade og yderligere 12 måneders lagring i flasken, inden den slippes fra vineriet. Resultatet i glasset er rubinrødt, med en duft af kirsebær, menthol og rosmarin, som udvikler sig til smagen af solbær og lakrids, hvorefter mentholen genoptager sin position på paletten.

Aia Vecchia, Sor Ugo 2020

Sor Ugo er baseret på cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og petit verdot - et klassisk bordeauxblend. Vinen forkæles af 18 måneder på nye franske fade og yderligere 12 måneders lagring i flasken, inden den slippes fra vineriet. Resultatet i glasset er rubinrødt, med en duft af kirsebær, menthol og rosmarin, som udvikler sig til smagen af solbær og lakrids, hvorefter mentholen genoptager sin position på paletten.

Aia Vecchia, Lagone 2020

Lagone er huset Aia Vecchias Rosso di Toscana. Lavet på Merlot 60%, Cabernet Sauvignon 30% og Cabernet Franc 10%, og lagret på barriques i mindst 12 måneder. Lagone forener på eksemplarisk vis sit italienske terroir med finesse af en stor fransk rødvin. Hermed får du det bedste af begge lande, når flasken indeholder den italienske vildskab og dybde i smagen, sammen med en elegant og blød - fransk fornemmelse i munden. På den måde bliver Lagone vinen alle kan lide - og som mange vender tilbage til. Smagen af Lagone er smagen af modne, saftige kirsebær og hints af søde krydderier. Hvis du vil have det optimale ud af vinen, kan den med fordel hældes på karaffel 10 min før servering. Server den ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas og gerne til kødretter af enhver art - eller kraftige pastaretter som fx Cabonara: Simpel, fyldig og smagfuld - naturligvis uden fløde.

Aia Vecchia, Lagone Magnum 2021

Lagone er huset Aia Vecchia’s Rosso di Toscana. Lavet på Merlot 60%, Cabernet Sauvignon 30% og Cabernet Franc 10%, og lagret på barriques i mindst 12 måneder. Lagone har en varm dyb rød farve tæt på lilla. Delikat aroma af træ og vanille understreger den strukturede og elegante smag med intense noter af vilde bær, modne saftige kirsebær og hints af søde krydderier. Lagone forener på eksemplarisk vis sit italienske Terroir sammen med finesse af en stor fransk rødvin.