2018 Barolo Ravera di Monforte Benevelli Piero

525 kr

Andre kiggede også på

2018 Barolo Ravera di Monforte Benevelli Piero

Pecchenino, Barolo Le Coste di Monforte 2018

Traditionsrig vin fra en traditionsrig mark. Peccheninos Le Coste er traditionel Barolo, som kun langsom åbner op og giver liv fra sig - har du tålmodighed bliver du til gengæld belønnet med masser af duft af elegante roser og lidt lakrids.Marken Coste di Monforte ligger lige øst for Monforte d’Alba i den sydlige del af Barolo-appelationen. Vinen lagrer på traditionel vis i 36 måneder på store fade, som dog løbende udskiftes. Det giver en vin, der har masser af traditionel Barolo-karakter, sammen med frugt og saftighed. Tanninerne er tydelige, men beherskede. Her er noter af menthol, kaffebolcher, lakrids og pebermynte.Server ved 14-16°C i store glas. Drik til kraftige kødretter, og giv den rigeligt luft inden servering.

Cascina Amalia, Barolo Le Coste di Monforte 2017

Dette er den første Barolo cru fra Cascina Amalia, produceret med et udvalg af druer fra den prestigefyldte Le Coste vinmark i Monforte d'Alba.Le Coste i Monforte d'Alba har øst/sydøst eksponering, gennemsnitlig højde på 400m over havets overflade på de sidste bakker i Barolo før Serralunga.Cascina Amalias Barolo Le Coste di Monforte laves på håndhøstede druer. Efter knusning og afstilkning af druerne starter gæringen med daglig overpumpning indtil slutningen af gæringen i cirka 20 dage. Efter at have samlet mosten, gennemgår vinen malolaktisk gæring. Derefter lagres vinen i barriques i ca. 12 måneder og bagefter på franske egetræsfade i ca. 20 måneder mere. I slutningen af denne proces aftappes den og efterlades til lagring i flasken før frigivelse.

Cascina Amalia, Barolo Le Coste di Monforte 2018

Dette er den første Barolo cru fra Cascina Amalia, produceret med et udvalg af druer fra den prestigefyldte Le Coste vinmark i Monforte d'Alba.Le Coste i Monforte d'Alba har øst/sydøst eksponering, gennemsnitlig højde på 400m over havets overflade på de sidste bakker i Barolo før Serralunga.Cascina Amalias Barolo Le Coste di Monforte laves på håndhøstede druer. Efter knusning og afstilkning af druerne starter gæringen med daglig overpumpning indtil slutningen af gæringen i cirka 20 dage. Efter at have samlet mosten, gennemgår vinen malolaktisk gæring. Derefter lagres vinen i barriques i ca. 12 måneder og bagefter på franske egetræsfade i ca. 20 måneder mere. I slutningen af denne proces aftappes den og efterlades til lagring i flasken før frigivelse.