Taylor's Single Harvest Very Old Port 1961

Taylor’s har bestemt sig for at frigive denne limited edition, som er høstet 60 år tidligere og har været lagret 59 år på egetræsfade. Denne unikke og helt exceptionelle portvin har en utrolig flot farve samt delikat og intens duft med ekstraordinær kompleksitet og et hav af nuancer. Her er duft af egetræ, vanilje, tørret frugt, marcipan, nødder, tobak, krydderier samt et frisk strejf af citrus. Smagen er kompleks, rund og fløjlsblød med god og frisk syre samt en lang og behagelig eftersmag med noter af karamel, mandler, marmelade og tørret frugt. Det er en helt igennem perfekt velafbalanceret portvin, som stadig er ren og frisk trods sine mange års egetræslagring. Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til desserter, figner, mandler, jordbær eller som et glas ”i utide” efter et godt måltid mad. Flasken bør drikkes inden for to måneder efter åbning. Den bør serveres afkølet og er drikkeklar nu, for i modsætning til f. eks. Vintage Port, som modner i flasken, er disse Very Old Single Harvest Ports, som modner på egetræsfade og først tappes på flaske, når de er fuldstændig modne, klar til at blive drukket lige så snart de er tappet.

3900 kr

Andre kiggede også på

Quinta das Carvalhas, 10 Years old Tawny Port

Denne tawny port har dybe aromaer af karamel, soltørrede rosiner og bagte krydderier, der bidrager til en medium krop og fantastisk smag, med medium sødme og en lang kandiseret brun sukker finish.89 point af Wine Spectator

Quinta das Carvalhas, 20 Years old Tawny Port

Raffineret og krydret portvin, tilbyder frodigt cremet smag af tørret abrikos, tørret kød, stegt blomme og flødekaramel. Den åleglatte eftersmag er lang og rig, med levende mineralitet.

Taylor's Single Harvest Very Old Port 1961

Taylor’s har bestemt sig for at frigive denne limited edition, som er høstet 60 år tidligere og har været lagret 59 år på egetræsfade.Denne unikke og helt exceptionelle portvin har en utrolig flot farve samt delikat og intens duft med ekstraordinær kompleksitet og et hav af nuancer. Her er duft af egetræ, vanilje, tørret frugt, marcipan, nødder, tobak, krydderier samt et frisk strejf af citrus.Smagen er kompleks, rund og fløjlsblød med god og frisk syre samt en lang og behagelig eftersmag med noter af karamel, mandler, marmelade og tørret frugt.Det er en helt igennem perfekt velafbalanceret portvin, som stadig er ren og frisk trods sine mange års egetræslagring.Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til desserter, figner, mandler, jordbær eller som et glas ”i utide” efter et godt måltid mad.Flasken bør drikkes inden for to måneder efter åbning.Den bør serveres afkølet og er drikkeklar nu, for i modsætning til f.eks. Vintage Port, som modner i flasken, er disse Very Old Single Harvest Ports, som modner på egetræsfade og først tappes på flaske, når de er fuldstændig modne, klar til at blive drukket lige så snart de er tappet.

Krohn 10 Years Old Tawny Port

Krohn 10 års tawny er tæt, koncentreret og olieret. Markant sødme og røg - Brændte figner, ristede Nocciola Piemonte og blomme i madeira! Men også rød frugt, syre og friskhed.Krohn mestrer balancens kunst. - Fantastisk portvin!Drik den afkølet i ikke for små glas (gerne et hvidvinsglas)Vinen kan sagtens gemmes et par måneder i køleskab efter åbning.