Taylors Late Bottled Vintage 2017 - 1 Liter

Til denne Late Bottled Vintage port er der udelukkende brugt nogle af de bedste druer fra Douro dalen, og vinen har været lagret på store egetræsfade. Det er en elegant portvin med dyb rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter. Den har fyldig og kompleks, men samtidig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær, bløde og velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til chokoladedesserter samt skimmeloste såsom Roquefort og Stilton. Men prøv den også som hyggevin eller som ”efter-måltidet-drink”.

225,-199 kr

Andre kiggede også på

Taylors Late Bottled Vintage 2017 - 1 Liter

Til denne Late Bottled Vintage port er der udelukkende brugt nogle af de bedste druer fra Douro dalen, og vinen har været lagret på store egetræsfade.Det er en elegant portvin med dyb rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter. Den har fyldig og kompleks, men samtidig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær, bløde og velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til chokoladedesserter samt skimmeloste såsom Roquefort og Stilton. Men prøv den også som hyggevin eller som ”efter-måltidet-drink”.

Quinta do Portal Late Bottled Vintage 2004

LATE BOTTLED VINTAGE PORTVIN Drik den nu eller vent Denne LBV portvin er drikkeklar nu, om det er til ostebordet, desserten eller blot til ren nydelse. Allerede når portvinen kommer i glasset fornemmer man duften fra den, en sødmefuld men stadigvæk

Quinta das Carvalhas, Late Bottled Vintage Port 2018

Quinta das Carvalhas LBV præsenterer en meget afbalanceret og intens næse med noter af sorte kirsebær og antydninger af citrus. Kombineret med mørk chokolade og diskrete antydninger af egetræ. Meget kraftig og koncentreret, med stor frugt karakter viser portvinen dybde og kraft, med en langvarig fantastisk finish.

Quinta das Carvalhas, Late Bottled Vintage Port 2017 - 37,5 cl, halvflaske

Quinta das Carvalhas, Late Bottled Vintage Port 2017 - 37,5 cl er kvalitets portvin, halvflaske med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.