Quinta Santa Eufemia, White Colheita 2007

En helt unik portvin, hvor de hvide druesorter har fået lov at danne rammen for denne årgangs-cuvée. Der produceres uhyre få flasker, på trods af at kvaliteten er helt unik. Portvinen fremstår med en stor bredde og kompleksitet i smagen, hvor frisk, lys frugt kombineres fint med noter fra fadlagringen. Her er ristede mandler, læder og lys chokolade. Smagen er flot afstemt med en frisk frugtsyre, der balancerer sødmen helt perfekt. En vin, der går flot sammen med moden ost eller desserter med chokolade og nødder.

289 kr

Andre kiggede også på

Quinta Santa Eufemia, Dry White Port

En tør hvid Portvin, som kan bruges til velkomstdrink, eller alternativt til at blande med tonic som velkomstdrink. Vinen har noter af kandiseret citronskal, abrikos og en underliggende mineralitet. Vinen har en lille sødme, der balancerer smagsintensiteten rigtig flot.

Quinta Santa Eufemia, 30 Years Old White Port

Hvid Portvin fremstillet på de bedste druer der høstes i det mellemste Douro på Eufemias egne marker. Yderst kompleks duft hvor ristede mandler, kandiseret citronskal og moden frugt følges ad. En yderst balanceret smag hvor de 30 år på fad giver styrken. Smagsnoter hvor tørret frugt og ristede nødder dominerer.Denne er fremstillet af lokale druer der høstes i hånden fra gamle vinmarker. Druerne gæres i granitkar og mosten tilsættes druespiritus, derved beholdes druesødmen og alkoholen kommer op på lige under 20%. Druerne står blandet i markerne, men er hovedsageligt Malvasia fina, Moscatel Galego og Rabigato. Vinen lagres efterfølgende i 30 år på 550 liters portvinsfade, inden aftapning.

Quinta das Carvalhas, White Port

Den strågule farve står flot i glasset, hvor man fornemmer den runde og fyldige stil. Duft og smag er domineret af nødder, orangeskal, hvide stenfrugter og blomster. Her er bestemt sødme, men uden at det kammer over - lige nok til at matche bitterheden i en god Port Tonic. Det er hvid portvin i Carvalhas klassiske stil, hvor det er stringent og tilbageholdt frugt der dominerer, mens sødmen kun fornemmes som en indsmigrende undetone.

Quinta Santa Eufemia, White Colheita 2007

En helt unik portvin, hvor de hvide druesorter har fået lov at danne rammen for denne årgangs-cuvée. Der produceres uhyre få flasker, på trods af at kvaliteten er helt unik.Portvinen fremstår med en stor bredde og kompleksitet i smagen, hvor frisk, lys frugt kombineres fint med noter fra fadlagringen. Her er ristede mandler, læder og lys chokolade. Smagen er flot afstemt med en frisk frugtsyre, der balancerer sødmen helt perfekt. En vin, der går flot sammen med moden ost eller desserter med chokolade og nødder.