Croft Pink Port

Pink Port blev opfundet af Croft i 2008. Introduktionen af den nye portvinsstil, var med dét formål at give portvin et mindre støvet og mere ungdommelig look og stil. Pink portvin er lavet på de samme druer som man bruger til almindelig ruby produktion, men kontakten mellem skind og most (maceration) er meget kort, hvorfor farven er fin pink. Server pink port afkølet over is eller top den op med lidt tonic, for at gøre den mere læskende. Pink Port har skabt den perfekte mulighed for at portvin også kan blive indtaget i de varmere måneder af året. Solmodne hindbær og jordbær, lakrids og grapefrugt pakkes ind i en lokkende sødme og stor fylde.

149 kr

Andre kiggede også på

Croft Roeda Vintage Port 2005

Denne Single Quinta 2005 fra Croft får hele 94 point af Parker og fine ord med på vejen: “(...) “full-bodied and muscular, quite firm tannins with layers of black fruits and a touch of blood orange waving au revoir on the finish. A superb Roêda” Croft er de heldige indehaver af vinmarken Quinta Roeda, hvis druer bliver brugt til denne Single Quinta i gode årgange, fx 2005. Er det en deklareret vintage årgang, bliver druerne brugt som rygrad i vintage port’en. Kender du forskellen på Single Quinta og Vintage Port? Begge bliver lagret 2-3 år på fade og aftappet uden filtrering (meget bundfald forekommer). Single Quinta kommer fra én mark, Vintage Port er typisk strikket sammen af flere marker. Single Quinta bliver lavet i gode år, Vintage Port bliver lavet i exceptionelle år. Vintage Port bliver sat til salg efter aftapning og folk/importører investerer i dem og lagrer dem selv i kælderen, hvor en Single Quinta bliver gemt i producentens kælder og først sluppet, når de synes den er klar til at blive drukket.

Croft Pink Port

Pink Port blev opfundet af Croft i 2008. Introduktionen af den nye portvinsstil, var med dét formål at give portvin et mindre støvet og mere ungdommelig look og stil. Pink portvin er lavet på de samme druer som man bruger til almindelig ruby produktion, men kontakten mellem skind og most (maceration) er meget kort, hvorfor farven er fin pink.Server pink port afkølet over is eller top den op med lidt tonic, for at gøre den mere læskende. Pink Port har skabt den perfekte mulighed for at portvin også kan blive indtaget i de varmere måneder af året. Solmodne hindbær og jordbær, lakrids og grapefrugt pakkes ind i en lokkende sødme og stor fylde.

Croft Vintage Port 2017

er kvalitets portvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Croft Vintage Port 2007

2017 er en tæt på fuldendt Vintage-årgang i Dourodalen, hvor en lang, varm og stabil sommer har givet vine som har dybde og kompleksitet i metermål, og hvor koncentrerede smage og aromaer fylder glasset. Det er vin, som har balancen og intensiteten til at være mere end langtidsholdbar, og som du roligt kan gemme mange år endnu. 2017 regnes blandt de 3-5 største årgange i dette årtusinde. Den dybe blæksorte farve er mættet med lilla nuancer og man fornemmer en fyldig viskositet allerede i glasset. Duften er koncentreret og væver mellem blommer, mørke bær og hindbær - og man fornemmer lag af krydderier og friske indslag af mynte og eukalyptus. Det er kompleks og spændende vin, som udvikler sig fra første mundfuld. Der er markante tanniner, som til fulde matches af sødme og frugtig intensitet.