Sounit, Caprice Rose Demi Sec (v/6stk)

Hos Albert Sounit laver man principielt Caprice Vin Mousseux efter nøjagtig samme princip som Crémant, d. v. s. at man benytter sig af den samme Méthode Traditionnelle (kaldt ”Champenoise” inden 1995). Hvert år udvælger man de vine, som man har tænkt sig at lade indgå som ”vin de base” til både Crémant og mousserende vine. For Caprice Rosé drejer det sig om vine lavet på Pinot Noir, Gamay men også Cinsault, Grenache og Syrah-druer. Når vinen er kommet i hus, bliver de kontrolleret og blandet i det rigtige forhold. Rosévinen bliver tilsat en smule sukkerlikør og gær og aftappes på champagneflasker, hvor rosévinen starter sin 2. gæring. Flaskerne forbliver i kældrene 12 måneder (min. ophold for Crémant f. eks. er efter lovgivningen 9 måneder). Derved kommer bundfaldet (depotet) til at ligge over kapslen, hvorefter det kan skydes ud i forbindelse med dégorgeringen – d. v. s. opfyldning af den manglende mængde normalt tilsat sukkerlikør, samt påsætning af champagneprop. Alt dette foregår manuelt på den traditionelle måde nøjagtigt som i de bedste champagnehuse, og kvaliteten er således også præget af dette omhu, som følger hver flaske fra start til slut. Caprice Rosé demi-sec er en meget frugtrig og delikat mousserende rosé. De mange fine bobler gør vinen frisk, men vinen har også en god struktur. Caprice Rosé demi-sec er velegnet til aperitif eller til let søde retter, eksempelvis frugtdesserter.

155,-109 kr

Andre kiggede også på

Sounit, Caprice Blanc de Blancs Brut (v/6stk)

Hos Albert Sounit laver man principielt Caprice Vin Mousseux efter nøjagtig samme princip som Crémant, d.v.s. at man benytter sig af den samme Méthode Traditionnelle. Betegnelsen Blanc de Blancs betyder, at man kun benytter hvidvine, som er lavet på hvide druer.Efter endt flaskelagring drejes flaskerne maskinelt i såkaldte gyro-kasser” (remuage), en teknik som i dag er ret almindeligt i f.eks. Champagne. Derved kommer bundfaldet (depotet) til at ligge over kapslen, hvorefter det kan skydes ud i forbindelse med dégorgeringen – d.v.s. opfyldning af den manglende mængde normalt tilsat sukkerlikør (5-7 g. sukker/liter for brut-kvaliteten) samt påsætning af champagneprop. Alt dette foregår manuelt på den traditionelle måde nøjagtigt som i de bedste champagne-huse, og kvaliteten er således også præget af denne omhu, som følger hver flaske fra start til slut.Når en mousserende vin får en så fornem behandling under vinificeringen som denne Caprice, er det ikke så underligt, at forskellen er til at smage.Caprice Blanc de Blancs fra Albert Sounit har et let, gyldent skær og meget flotte og fine bobler. I smagen byder den på en god blødhed og nuancer af fersken og abrikos.Brug den som velkomstdrink til festlige lejligheder eller til et lille glas på terrassen.

Sounit, Caprice Blanc de Blancs demi-sec (v/6stk)

Når en mousserende vin får en så fornem behandling under vinificeringen som denne Caprice, er det ikke så underligt, at forskellen er til at smage. Caprice Blanc de Blancs fra Albert Sounit har et let, gyldent skær og meget flotte og fine bobler. I smagen byder den på en god blødhed og nuancer af fersken og abrikos. Brug den som velkomstdrink, til festlige lejligheder, til frugtige desserter eller til et lille glas på terrassen.

Coppola, Sofia Blanc de Blancs Mini 4 stk, halvflaske

Denne vare indeholder 4 dåser vin a 18,7 cl som sammensætter hele konceptet omkring Francis Ford Coppola og hans familie. Her er vinen der er dedikeret til hans datter Sofia. Serveret enkelt og uden omsvøb, nyd den hvor du er, når det passer dig.Denne lille perlende vin er opkaldt efter Francis Ford Coppolas datter Sofia. En vin der med sin umiddelbare charme og små fine bobler er perfekt til velkomst. Her er noter af små skovbær og fin frisk citrusfrugt. En mild vin med en anelse frugtsødme der gør den bredt anvendelig til salater og milde fiskeretter.

Copenhagen Sparkling Tea Vinter 5% Øko (v/6stk)

Nu som før handler det om at kombineres mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. Beherskede mængder af hvidvin og sukker tilsættes og endelig balanceres teen med friskpresset citronsaft inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der med subtile dybe smagsnuancer og kulsyre på toppen løfter drikken ud af teernes konventionelle univers.Sparkling Vinter Tea er den 4. i rækken som Kocemba selv kalder for ”vores Enfant Terrible”, i det den i sit udtryk adskiller sig markant fra de 3 første. De krydrede dufte bringer associationer til den kolde tid og ikke mindst julemåneden. Det er som en intens, men samtidigt forunderligt kølende Chai-te med masser af kanel, kardemomme, nelliker, brunkager, nybagt brød og cedertræ der lige netop får den fornødne friskhed fra et underliggende lag af citrus.Prøv den i stedet for gløgg eller nyd den til alskens søde sager og desserter, som et alternativ til Portvin og sød Sherry.